koji wireless ruter preporucujete za klasicnu kucnu upotrebu? mislio sam da uzmem neki niskobudzetni tp link do 20ak evra. svako iskustvo je dobrodoslo
TP link nije radio ni dva dana ako hoces nacicu oznaku tacnu ma da mislim da je TP-LINK TL-WR340GD 10/100 ! Dacu upola cene ionako mi stoji badava...062/9778871 ako oces vici pozzz GROUNDING VISION 7 HDMI 37inc CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
i nece ti trebati grejanje. Probao sam ga na jednom projektu. A ovaj kuglicin je mozda i bolji - GD. Samo ne znam za sta mu je ovo D. Inace taj ruter je Discontinued, kao i obican 340G.
Čovek ima jako dobre rutere po povoljnim cenama, može jako lepo da se pazari kod njega. moj Netgear šljaka i dan danas kao nov, nikakvih problema nisam imao nikada.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.