Ocemo li se skupljati tj oce te li se skupljati da dodjem? hehehe stvarno ajde nesto da org ili da sam org samo nemo da qkate daleko valjevo picke materine!
Imate 2 meseca da se spremite za Trku zadovoljastva (5km) ili polumaraton. Naravno, ako ima onih koji mogu i ceo maraton, samo napred. Napravimo PC Berza ekipu, a gazde sajta nek nam odrade majice.
da neko org ili da ja organizujem...tako da ako nema dobrovoljaca iz beograda ja cu Vas rado ugostiti :) samo pod tim ne racunam da obezbedim sve sam posto nisam bash u finansiskoj prilici a i to bi rado prihvatio :) Tako da mozemo polako da se kombinujemo,posto zivim sam meni termin odgovara koji god...Ako cemo da se org moramo videti kada to da bude da odgovara za sto vise ljudi...
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sta je ovo niko konkretno da kaze ja sam ZA! Ajde zivni te malo cobani jes vrucina ali i ovcama je :))) Stvarno ajde javljaj te se da vidim dali da se org ili da dizem ruke...
Jedino busom, a onda posle razmisljanje kako nazad...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Sta je ovo niko konkretno da kaze ja sam ZA :: Ajde zivni te malo cobani jes vrucina ali i ovcama je :)) :: Stvarno ajde javljaj te se da vidim dali da se org ili da dizem ruke.. :: :: GROUNDING VISION 7 HDMI 37in :: CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GH :: MB:ASRock 870 extreme :: RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinu :: GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit O :: HDD:WD 160GB SataI :: LC Power 600H-1 :: CM Elite 32 :: ::
Mogli ste nekad mrdnuti guzice iz tog usranog Beograda,pogotovu usranog na +40,nista Vam ne bi falilo da dodjete jednom i u Valjevo da vidi te sta je reka i medina! Uostalom ponudjeni ko pocasceni,bole me brige manje obaveza ali ste penzionercine u svakom slucaju :) Za Dextera se ovo ne odnosi gore!DEXTER PRO! GROUNDING VISION 7 HDMI 37inc CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Meni ne bi bilo tesko da dodjem, ali ako su muke bile da se dodje u Pancevo koje je 25 minuta kolima od BG-a tek ce za Valjevo da bude ogroman odziv, kao sto i sam vidis :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.