Potreban mi je za ozivljavanje TP-Link TL-WR941ND rutera preko Tx/Rx pinova.
Planiram da kupim ovaj adapter pa mi samo treba potvrda da radi posao: http://goo.gl/sbFFj
Kazite i ako ima negde jeftinije, moze i `RS232 to TTL`.
Imam nekog kineza od lemilice pa bih preskocio samostalno pravljenje adaptera (a i 600 dindzi nije mnogo).
Nesto slicno sam vec narucio preko ebay-a za .5, da bih posle 15-ak dana otisao u postu i tamo me sacekao racun od 1400+ RSD (faKin` carina i porez)... naravno, lopovskoj drzavi ne dam pare pa paket nisam ni podigao.
Naravno da radi. Ja sam sa sličnim adapterom sredio moj tl-wr1043nd kome je pukao dd-wrt i blokirao mi ruter. nakon toga sam se zezao i sa openwrt-om, gargoyle i sl.
Gargoyle FW je moja preporuka za tp-linkove rutere jer su mnogo pouzdaniji i robusniji u radu. bar je to bio slučaj sa mojim tp-linkom.
Kod nas se može naći na kupindu i limundu. Oko 400-500 dinara je.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.