Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Problem sa netom!
STRANA 1 OD 1
medapanda Problem sa netom! 27.06.2013. 11:29 T53650

status: user
broj poruka: 227
U pitanju je Open IPTV..
Televizija radi bez problema,nikada nema prekide!
A na lap topu nikad nema interneta kad god se upali..Svaki put vidi ruter i pise da je connected ali stoji zuti trougao sa uzvicnikom.Signal je uvek pun,i dobije konekciju svaki put kad se ruter ugasi i upali!I to tako radi par sati,nekad i pola sata i opet se izgubi..Opet vidi ruter,signal pun a trougao se opet pojavi..To traje vec 10dana,i nijednom nisam upalio lap top da je bilo interneta..Svaki put moram da upalim i ugasim ruter,malo sacekam,par puta disconnect pa connect i internet se pojavi.
Da li neko zna koji mu je djavo?
Il da zovem ove iz telekom-a da im jbm mamicu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
komshaa ako si na wi fi-u 27.06.2013. 12:39 #501516

broj poruka: 350
oce to kod telekomovih rutera.I ja sam nazalost korisnik istog, i konekcija na jednom kompu
koji je povezan kablom je uvek ok, dok na drugom koji je wifi preko usb-a isti simpomi kao i kod tebe, samo restart rutera resava problem.Konkretno ja imam HG 520c i cuo od vise ljudi za iste probleme.

gatekeeper probaj 28.06.2013. 08:31 #501654

broj poruka: 510
U ruteru pod Basic pa u WAN settings da cekiras opciju ` Nailed-Up Connection`.Jer je ruter konfigurisan da se net ugasi ako se ne koristi, a moguce da ga preko wifi-ja ne mozes pokrenuti ponovo.Ovako ce net uvek biti upaljen iiako ga ne koristis

gatekeeper probaj 28.06.2013. 08:36 #501655

broj poruka: 510
U ruteru pod Basic pa u WAN settings da cekiras opciju ` Nailed-Up Connection`.Jer je ruter konfigurisan da se net ugasi ako se ne koristi, a moguce da ga preko wifi-ja ne mozes pokrenuti ponovo.Ovako ce net uvek biti upaljen iiako ga ne koristis

Dexter013 @medapanda 28.06.2013. 09:17 #501661

broj poruka: 17093
Zovi telekom, objasnice ti ljudi korak po krak ako nesto treba da se podesi,
a u krajnjem slucaju mozda je i uredjaj poluispravan.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs