Imam doticnu wireless karticu koja vec nekoliko godina radi bez ikakvih problema sa XP-om. Posto sam pravio razmestaj, pa su router i modem zavrsili u prostoriji gde je komp sa XP-om, sada sam ovu karticu montirao na racunar sa sedmicom. Da napomenem da je kartica 100% ispravna i da sam je nekoliko puta, radi provere, vracao u racunar sa XP-om i da savrseno radi. E, sad, sta je pitanje: Kada je ubacim u racunar sa W7 (W7, x86 Ultimate) prepozna je kao neku Atheros karticu. Instaliram drajvere za nju, zvanicne sa zvanicnog sajta, za W7, povuce ih i kaze mi kada zavrsim i restartujem (code 10, device cannot start). Skinem za XP, ista prica. Skinem za taj Atheros cip koji Win prepoznaje, potpuno isto. Ubacim u komsijin racunar koji ima isti Win, potpuno isti problemi. Vratim u komp sa XP-om, radi bez greske. Da li ima nekoga ko se susreo sa slicnim problemom? Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.