Adsl ruter mi je u prizemlju ,lan kabal sam dovukao na 3 spart e sad jel postoji neki neki uredjaj da se prikaci na taj lan kabl i da imam bezicni internet u celom stanu ?
:: :: Adsl ruter mi je u prizemlju ,lan kabal sam dovukao na 3 spart e sad jel postoji neki neki uredjaj da se prikaci na taj lan kabl i da imam bezicni internet u celom stanu ?
Pojasni mi molim te ne razumem se ,i bilo koji wifi ruter i jel treba neko podesavanje ?
:: postoji, wifi rute :: :: :: :: :: :: Adsl ruter mi je u prizemlju ,lan kabal sam dovukao na 3 spart e sad jel postoji neki neki uredjaj da se prikaci na taj lan kabl i da imam bezicni internet u celom stanu ?
Ja imam sbb i oni ne daju bezicni ruter nego obican neki njihov modem a on ima samo jednu konekciju/port za povezivanje, posto imam 3 racunara u mrezi (2 u stanu i 1 kod komsije/delimo net) uzeo sam ovog malog - - > http://goo.gl/9txLS + imam bezicni net/signal u celom stanu i malo dalje.
Da li je komplikovano da se poveze? Meni treba nesto najprostije samo da mogu da setam laptop po celom stanu
:: Ja imam sbb i oni ne daju bezicni ruter nego obican neki njihov mode :: a on ima samo jednu konekciju/port za povezivanje :: posto imam 3 racunara u mrezi (2 u stanu i 1 kod komsije/delimo net :: uzeo sam ovog malog - - > http://goo.gl/9txL :: + imam bezicni net/signal u celom stanu i malo dalje :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
:: bolje da izbegne dodatni wi fi ruter zbog duplog rutiranja :: :: Pristupis preko web stranice, postavis wifi sifru, das mu internet u lan port i to je to :: :: :: ::
Nista tu meni nije jasno :) da li moze neko da mi kaze sta da uzmem a da je najeftinije i da mi zavrsi posao i detaljno upostvo kako da povezem bio bi mu zahvalan ,jbg ne razumem se ?
1. imas tvoj adsl ruter (koji nema bezicnu opciju) 2. lan kabal si razvukao na treci sprat 3. kupis npr ovaj moj ruter i taj kabal koji si razvukao bocnes u njega na trecem spratu 4. zatim iz njega (taj uredjaj na trecem spratu) ako oces zicno, razvuces maximalno jos 4 lan kabla do svakog kompjutera, tebe interesuje wierles a ne kablovi , znam, ali samo kazem. 5. zatim na ruteru (taj na trecem spratu) samo omogucis bezicnu vezu , stavis lozinku i to je to.
Hvala lepo :) ja imam opciju na ruteru bezicno ali mi ne hvata na treci sprat ali ovo ce mi zavrsiti posao ,hvala jos jednom
:: Ok ovako, :: :: 1. imas tvoj adsl ruter (koji nema bezicnu opciju :: 2. lan kabal si razvukao na treci spra :: 3. kupis npr ovaj moj ruter i taj kabal koji si razvukao bocnes u njega na trecem sprat :: 4. zatim iz njega (taj uredjaj na trecem spratu) ako oces zicno, razvuces maximalno jos 4 lan kabla do svakog kompjutera, tebe interesuje wierles a ne kablovi , znam, ali samo kazem :: 5. zatim na ruteru (taj na trecem spratu) samo omogucis bezicnu vezu , :: stavis lozinku i to je to :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Ne verujem da mu to odgovara jer bi to logicno vec uradio, garant ima dole 1 komp koji je kablom nakacen na taj uredjaj. Onda bi opet mogao ali da razvlaci jos jedan kabal do treceg sprata.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.