Korisnik sam ikom kablovskog interneta (imam cisco modem), pa sam zbog telefona koji ima wi fi kupio realtek antenicu (oznaka RT819LxCU). U pratecem softveru sam prebacio na Acess Point rezim, kreirao sam mrezu, telefon je prepozna i nakaci se na nju, ali nista ne uspevam da otvorim na telefonu. Ukratko, kao da nema internet saobracaja iako mi stoji ikonica da je povezan na wifi mrezu. Ima li neko savet kako da resim problem?
nije to antenica, wifi USB key.. mislim da taj modem ne moze da rutira, treba ti ruter koji ces zakaciti na njega, daj oznaku tog cisca
:: Korisnik sam ikom kablovskog interneta (imam cisco modem), pa sam zbog telefona koji ima wi fi kupio realtek antenicu (oznaka RT819LxCU). U pratecem softveru sam prebacio na Acess Point rezim, kreirao sam mrezu, telefon je prepozna i nakaci se na nju, ali nista ne uspevam da otvorim na telefonu. Ukratko, kao da nema internet saobracaja iako mi stoji ikonica da je povezan na wifi mrezu. Ima li neko savet kako da resim problem ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.