Selim se, na adrsi na koju idem je kablovski operater ikom. Mislio sam da uzmem kabl internet. Oni od opreme daju samo kabl modem sa jednim portom. Tako da mi je neophodan neki wi-fi ruter. Posto mi ovo do sada nikada nije trbelao jer sam imao adsl i korsistio sam ruter koji mi je dao provaider, i bio sam zadovoljan kako je taj ruter radio. Sta biste mi predlozili? Hvala
:: Selim se, na adrsi na koju idem je kablovski operater ikom. Mislio sam da uzmem kabl internet. Oni od opreme daju samo kabl modem sa jednim portom :: Tako da mi je neophodan neki wi-fi ruter :: Posto mi ovo do sada nikada nije trbelao jer sam imao adsl i korsistio sam ruter koji mi je dao provaider, i bio sam zadovoljan kako je taj ruter radio. Sta biste mi predlozili :: Hvala
najjeftiniji, TP link sto spomenu imarkovic sam trazio od SBBa, kada vec potpisujem ugovor na 24meseca model je TL-WR740N, 5dB antena, ok radi. Probaj da nadjes i kupis polovan ruter, ima ih. Ja sam kupio na Limundu Netgear za male pare.
+1 za TL-WR740N, imam ga par meseci, pokriva stan od 80-tak m2( 2 laptopa i 2 telefona), jedino ako planiras neki veci transfer u lokalu onda uzmi neki 300Mbps
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.