Posao će uskoro krenuti da mi nalaže da počnem ozbiljnije da se bavim mrežama. Svakako će biti i organizovana obuka za nekoliko dana ali ja htedoh da počnem na čitam nešto kod kuće budući da mi ovo drugo radno mesto baš treba i odgovara u svakom smislu. Potrebna mi je neka literatura vezana za mreže. Osnove i svakako nešto naprednije, od početka do kraja što se kaže. Engleski, srpski, nebitno je. Guglao sam, našao par stvari ali bih najpre da priupitam ovde za nešto provereno.
Unapred hvala. : )
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Onda packet/frame flow kroz mrezu, tj mrezne uredjaje. I onda mozes nesto da razumes... Posle toga imas binary, odnosno da razumes cemu sluzi mrezna maska... To je vrlo zanimljivo... Mnogi ljudi koji se bave strukom to i dan danas ne kapiraju... peglaju sve napamet...
A kakav to posao krece, pusti mi pm...
P.S. Nijedan ozbiljan majstor nije mogao da prodje bez ove knjige... Prevedeno izdanje na srpski
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.