Kupio sam netgear wpn824,povezao sve kako mi je objasnjeno i radi wireless kratko vreme i izgubi mi se internet i na racunaru i na laptopu u isto vreme.Posle nekog vremena se pojavi i opet ista prica.Kada restartujem ruter pojavi se odmah ali nestane brzo.Da li je neko imao takav problem i da li ima resenja,ruter mi je sumnjiv.Hvala unapred na vremenu i odgovorima.I da imam kablovski internet(sbb).
Kada koristim internet na racunaru to mi se ne desava,samo kada na laptopu idem na net izgubi mi se internet na oba.Stavio sam laptop i na 10cm od rutera ista prica.
Meni deluje kao konflikt sa ip adresama, jer cim ubacis lap na mrezu i net odmah pocinju sranja. Proveri na lap topu da li ti je staticna ip, ako jeste stavi da bude na auto pa probaj.
Isao sam na disable lokal area conection na kompu i radio je kratko net na laptopu pa nestao.Povecao za jedan broj ip adrese i laptop nije hteo da se konektuje.Stojalo je na automatic.Samo da nadjem wps i da pokusam i to i ako nece odustajem.Hvala na vremenu i pomoci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.