Kolege,imao sam ruter 6 meseci Zyxel P330W(znam djubre je) ali meni je ekstra sljakao. Dam juce ortaku posto sam ja dobio TP link i kod njega radi sve ok kad je na LAN,cim se doda neki Wifi uredjaj ruter se posle 2 do 3 min resetuje,i tako non stop i jos se nenormalno greje.U istoj smo zgradi,ortak ima nov komp,stavili smo nove lan kablove,setovanja 6 puta pregledana....dajte neke predloge nemoguce je da je crko zato sto sam ga dao nekom onako iz inata.....Hvala
cu ja to da vratim kod mene sutra pa da vidim ,nemoguce je da brate kod mene sve radi a odnesem do druga i kod njega zeza.Stavicu ja firmware ako ce da resi problem. Jebes ruter ako je crko kupi se drugi ,al ja volim da znam sta je problem to mene interesuje.Na netu ljudi kazu strujni adapter,firmware,gremlini.......
Zyxel P-600 isti problem... Radio je savrseno 26 meseci ali je od pre dva tri meseca poceo da zeza WiFi... Malo malo pa se zaglupi ili resetuje...
Ne mora da znaci da je do njega ali moze da bude i do lokacije drugara... u tvojoj zoni zgrade nema toliko WiFi mreza a u njegovoj ima pa se propisno zaglupi sa kanalima...
U takvim situacijama moze da pomogne samo kvalitetniji ruter koji moze da pokrije veci opseg frekvencija, moras da proveris koje su manje zagadjene drugim mrezama pa da izaberes bas nju...
U mom slucaju ne pomaze ni to posto laptip/telefon hvataju signal od bar 30÷40 mreza (zgrada ima 38 spratova i bar tri bloka sa po 5 stanova bas je zagusenost internet saobracaja) a da se greju greju se...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: cu ja to da vratim kod mene sutra pa da vidim ,nemoguce je da brate kod mene sve radi a odnesem do druga i kod njega zeza.Stavicu ja firmware ako ce da resi problem :: Jebes ruter ako je crko kupi se drugi ,al ja volim da znam sta je problem to mene interesuje.Na netu ljudi kazu strujni adapter,firmware,gremlini.......
samo tp-link i nista drugo sledeci put.. kao sto kazu ljudi, probaj sa novim fw/adapterom, ako ne resi problem, ne kidaj zivce dalje, smeni ga sa tp-linkom i gotovo @gilopile zar da ih menja vec posle 6 meseci? nemoguce da je to
:: Kolege,imao sam ruter 6 meseci Zyxel P330W(znam djubre je) ali meni je ekstra sljakao :: Dam juce ortaku posto sam ja dobio TP link i kod njega radi sve ok kad je na LAN,cim se doda neki Wifi uredjaj ruter se posle 2 do 3 min resetuje,i tako non stop i jos se nenormalno greje.U istoj smo zgradi,ortak ima nov komp,stavili smo nove lan kablove,setovanja 6 puta pregledana....dajte neke predloge nemoguce je da je crko zato sto sam ga dao nekom onako iz inata.....Hvala
Svi predlozi su ok,sve ima smisla samo mi je cudno da je sve sljjakalo ja samo premestio opremu i ponovo setovao i sad cvrc...sto se tice elkosa imam takve zamenicu ako treba a imam i slicnih ac adaptera....ma dok to ne dodje kod mene opet na test mogu samo da mislim
Od 5 popodne danas do sad ruter drndam i nakacio sam na njega 3 telefona ,laptop pa preko lana i desktop i sve bre radi ...niti se greje puno,mlak je ruter,radio sam site survey hvata oko 8,9 komsiskih wifi mreza a kod ortaka oko 15...nista mi nije jasno znaci da je ruter potpuno ispravan.....sta sad covek da radi...izgleda da ovaj zyxel ima dusu nece da ode od mene....
Mlak je i skidao je preko WIFI na Laptopu torrente....sto se mene tice nista mi nije jasno ...moracu veceras opet do njega al da se naoruzam mojim laptopom i sa par telefona pa da vidimo.
:: Mlak je i skidao je preko WIFI na Laptopu torrente....sto se mene tice nista mi nije jasno ...moracu veceras opet do njega al da se naoruzam mojim laptopom i sa par telefona pa da vidimo.
Evo ovako ...Zyxel ruter i dalje radi kod mene punom parom ne gasi se ne resetuje ne greje i ostala ne....kod ortaka radi moj TP link ruter normalno,sinoc smo probali opet da namontiramo zyxel i opet ista prica,reset,pregrevanje itd....tako da ja cu da mu dam moj TP link ( za neke pare :)) ) a ja cu da koristim malo ovaj moj bivsi/sadasnji Zyxel pa da kupim nesto drugo...a Molder nek dodje da resi ovaj X file....Case Closed.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.