Doneo sam moj laptop u firmu i povezao se preko WiFi na firmin internet...
Svi računari koji su umreženi rade bez problema i u istoj su workgrupi. Moj laptop nije i onda prilikom štampe i nekih manjih dokumenata zna da prebacuje podatke više nego oubičajeno, a ako se štampaju slike zna da potraje i malo više. U pitanju je win7
Da li to sve može da bude problem jer nisam podesio da mu je workgrupa ista kao firmina ili postoji drugi problem? Ili moram npr da stavim i adresu mom laptopu kao sto ima na svim racunarima u firmi?
Bio sa njim i video, i nismo nasli nigde da je ogranicena, nema nikakvih programa, wireless, tj internet nije usporen kad se neko povezuje preko WiFi i sve radi normalni sa normalnim gubicima kad je WiFi u pitanju
A i dalje ide sporo kad se prebacuju podaci preko mreže ili kad se štampa
pa ce sve ici lepse :D Inteli5-3570k@3,4GHz CMStorm Enforcer ASUSMaximus V Gene MSIGTX660Ti PE OC PATRIOTIEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
jedan je konica minolta 210, drugi hp8250, a ono što je čudno je da na par štampača ide normalnom brzinom, ne treba mu 100 godina... a sa drugih računara svi normalnu štampaju koji su umreženi normalno kablom.
pokušaću danas da podesim workgroup da vidim hoće li biti promene, da ne moram adresu da menjam
U pitanju je Windows 7 i saradnja sa stampacima. Instaliraj za HP PCL5 ili PCL6 genericke drajvere i mozda ti proradi normalno. Evo ti resenje koje sam postavio za 1010, pa pokusaj da ga prilagodis za svoj stampac.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.