Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
wi fi toshiba satellit
STRANA 1 OD 1
putnik1 wi fi toshiba satellit 31.03.2013. 19:15 T52507

status: user
broj poruka: 99
Na gore pomenutom laptopu je sve hardwerski radilo ali je doslo do potrebe reinstalacije sistema ! Instaliram Win 8 , sam pokupi drivere , medjutim , ne moze da se ukljuci wireless . Ovaj model nema dugme nego se ukljucuje na FN+F8 . Pokusavao sve zivo , reinstalirao driver , iz device menagera sam rucno enejblovao na samoj kartici medjutim jok ! pokusavao sve zivo i nezivo i nece . Reinstaliram ponovo sistem i vratim Win 7 , medjutim opet ista stvar ! Nema sanse da ukljucim Wireless ! Da li je neko imao ovaj slucaj ? Ne mogu da verujem da Toshiba moze ovako da zakomplikuje stvar ! A da , i ako neko zna kako se zove onaj djavo sto se instalira da bi se videle na ekranu opcije FN-a . traka u gornjem delu ekrana sa opcijama ! A da , model laptopa je Satellit L675D .
Hvala unapred !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
trifkets Toshiba 31.03.2013. 19:27 #485462

broj poruka: 5
Program za kontrolu FN opcija je TOSHIBA Value Added Package. Kod mene na Tecri sa prednje strane do indikatorskih lampica je switch koji pali i gasi sve bežične opcije bez obzira na FN tastere, možda je i kod tebe tako.

putnik1 re... 01.04.2013. 10:36 #485543

broj poruka: 99
Nije :( ... . Nemam nikakav , switch . Ne znam vise sta da uradim .

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs