Odes u prodavnicu i kupis TP Link, onaj koliko imas para i neces pogresiti. Sto se podrske drajvera tice, procitaj na kutiji da li podrzava win7 i to ti je to. Svaki sada koji imaju na lageru bez problema radi na win7. Znaci, sve ti je isto u nekom c. rangu do 1500din.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ja bih najradije uzeo ovako nesto: http://www.netiks.rs/tl-wn722n-150mb-s-wireless-24ghz-usb-kartica imas antenu, sto znaci jaci signal, i izmenjiva je, sto znaci da jos mozes da pojacas signal.. neka ti i ne treba, ali ima kao opcija.. cena je ista kao kod onog malenog prdavca kog mozes lako i da izgubis.
:: dakle potreban neki usb wifi , ali da ima pdrsku i za xp i w7, naravno ne previse sku :: Molim za predlog :: Hvala.
+1 za imarkovicev predlog imam bas ovaj tp link i radi ekstra nemam primedbi.Posebno je dobro sto se antenica skida i mozes da nakacis jacu ako bude bilo potrebno.
Znaci jebes mobilni telefon koji nema spoljnu antenu i da pri tome bude izmenljiva...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ja bih najradije uzeo ovako nesto: :: http://www.netiks.rs/tl-wn722n-150mb-s-wireless-24ghz-usb-kartic :: imas antenu, sto znaci jaci signal, i izmenjiva je, sto znaci da jos mozes da pojacas signal.. neka ti i ne treba, ali ima kao opcija.. cena je ista kao kod onog malenog prdavca kog mozes lako i da izgubis :: :: :: :: dakle potreban neki usb wifi , ali da ima pdrsku i za xp i w7, naravno ne previse sku :: :: Molim za predlog :: :: Hvala.
Evo mog skromnog iskustva. Vise od godinu dana koristim Blueway usb 150mb/s bgn wifi adapter . Probao sam tri modela TPlinka ( imam dosta njihove opreme i zadovoljan sam!) Ali na kraju sam se opredelio za ovaj po meni skroz noname proizvod. Da bio sam skeptican. Ali prosto nisam mogao ostati ravnodusan, jer je fantasticno odredjivao posao. Ubedljivo mi je davao naj jaci signal (zidovi, krosnje itd). Plus mogucnost skidanja antene . Cena mu je cak bila nesto i niza od tplinka.Ako se dobro secam platio sam ga nekih 16-18e
mobilni je mobilni, ako ces ga kod kuce kaciti na wifi pored PC-a, tableta i laptopa, onda je to kretenski. Ovde je rec o WiFi USB kartici, a mobilni ima najslabiju antenu jer je to mobilni. Ako hoces dobar domet, antena je veliki plus, ne znaci da kartice bez antene uopste nece da uhvate signal, vec ce biti slabiji, ne hvataj se odmah za slamku.
:: Znaci jebes mobilni telefon koji nema spoljnu antenu i da pri tome bude izmenljiva.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ja bih najradije uzeo ovako nesto: :: :: http://www.netiks.rs/tl-wn722n-150mb-s-wireless-24ghz-usb-kartic :: :: imas antenu, sto znaci jaci signal, i izmenjiva je, sto znaci da jos mozes da pojacas signal.. neka ti i ne treba, ali ima kao opcija.. cena je ista kao kod onog malenog prdavca kog mozes lako i da izgubis :: :: :: :: :: :: :: dakle potreban neki usb wifi , ali da ima pdrsku i za xp i w7, naravno ne previse sku :: :: :: Molim za predlog :: :: :: Hvala.
Inace covek nije spominjao da mu treba veci domet... bitno da je kompatibilno sa XP i Win7...
Ovaj tvoj kao i vecina TP-Link proizvoda ce biti kompatibilna...
Drugo nije spomenuo ni standard modm/ruter-a na koji ce se kaciti da li je 150 ili 300, ako je 300 sto da ne uzme neki USB WiFi koji moze toliko da se pruzi... ako kopira nesto sa kompa na komp onda ce sve ici mnogo lakse...
Mozda ce se kaciti na komsijin pa mu onda moze pomoci antena...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: mobilni je mobilni, ako ces ga kod kuce kaciti na wifi pored PC-a, tableta i laptopa, onda je to kretenski. Ovde je rec o WiFi USB kartici, a mobilni ima najslabiju antenu jer je to mobilni. Ako hoces dobar domet, antena je veliki plus, ne znaci da kartice bez antene uopste nece da uhvate signal, vec ce biti slabiji, ne hvataj se odmah za slamku :: :: :: :: Znaci jebes mobilni telefon koji nema spoljnu antenu i da pri tome bude izmenljiva.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ja bih najradije uzeo ovako nesto: :: :: :: http://www.netiks.rs/tl-wn722n-150mb-s-wireless-24ghz-usb-kartic :: :: :: imas antenu, sto znaci jaci signal, i izmenjiva je, sto znaci da jos mozes da pojacas signal.. neka ti i ne treba, ali ima kao opcija.. cena je ista kao kod onog malenog prdavca kog mozes lako i da izgubis :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dakle potreban neki usb wifi , ali da ima pdrsku i za xp i w7, naravno ne previse sku :: :: :: :: Molim za predlog :: :: :: :: Hvala.
ja bih u svakom slucaju gledao, kao sto i uvek gledam, da dobijem sto vise za date pare, te bih uzeo maximalno dobru ponudu, sto je normalna stvar, a da li cu je koristiti u punom potencijalu ili ne, zavisi od okolnosti koje mozda ne moraju da budu uvek iste, to sam hteo da kazem.
:: Antena dragi kolega, antena.. :: :: Inace covek nije spominjao da mu treba veci domet... bitno da je kompatibilno sa XP i Win7.. :: :: Ovaj tvoj kao i vecina TP-Link proizvoda ce biti kompatibilna.. :: :: Drugo nije spomenuo ni standard modm/ruter-a na koji ce se kaciti da li je 150 ili 300, ako je 300 sto da ne uzme neki USB WiFi koji moze toliko da se pruzi... ako kopira nesto sa kompa na komp onda ce sve ici mnogo lakse.. :: :: Mozda ce se kaciti na komsijin pa mu onda moze pomoci antena.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: mobilni je mobilni, ako ces ga kod kuce kaciti na wifi pored PC-a, tableta i laptopa, onda je to kretenski. Ovde je rec o WiFi USB kartici, a mobilni ima najslabiju antenu jer je to mobilni. Ako hoces dobar domet, antena je veliki plus, ne znaci da kartice bez antene uopste nece da uhvate signal, vec ce biti slabiji, ne hvataj se odmah za slamku :: :: :: :: :: :: :: Znaci jebes mobilni telefon koji nema spoljnu antenu i da pri tome bude izmenljiva.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: ja bih najradije uzeo ovako nesto: :: :: :: :: http://www.netiks.rs/tl-wn722n-150mb-s-wireless-24ghz-usb-kartic :: :: :: :: imas antenu, sto znaci jaci signal, i izmenjiva je, sto znaci da jos mozes da pojacas signal.. neka ti i ne treba, ali ima kao opcija.. cena je ista kao kod onog malenog prdavca kog mozes lako i da izgubis :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dakle potreban neki usb wifi , ali da ima pdrsku i za xp i w7, naravno ne previse sku :: :: :: :: :: Molim za predlog :: :: :: :: :: Hvala.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.