Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Za korisnike totalnet-a pucanje veze
STRANA 1 OD 1
djuroue1 Za korisnike totalnet-a pucanje veze 20.03.2013. 18:58 T52338

status: user
broj poruka: 1156
Poz ljudi.Evo do pre 2 sata net radio normalno osim sto 5 puta dnevno puca veza al navikao sam jer pomoc ne vredi traziti.E od pre 2h net se konektuje i posaljem poruku na skajpu i ok al cim hocu da ucitam stranicu recimo nba.com net pukne???

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rancesco85 Re: Za korisnike totalnet-a pucanje veze 20.03.2013. 19:15 #483301

broj poruka: 726
Ako ti je to vec duze vreme evo moj slucaj...I ja sam korisnik total net-a,i meni je isto tako bilo,veza pucala 20 puta na dan, nisam ni mogao da koristim net normalno, i posle jedno 50 poziva nekako su provalili da centrala u gradu gde zivim ne moze da izdrzi protok od 16 Mb/s pa su slali neki dopis nemam pojma i net mi je smanjen na 10 Mb/s... Od tada radi sve ok...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!

:: Poz ljudi.Evo do pre 2 sata net radio normalno osim sto 5 puta dnevno puca veza al navikao sam jer pomoc ne vredi traziti.E od pre 2h net se konektuje i posaljem poruku na skajpu i ok al cim hocu da ucitam stranicu recimo nba.com net pukne??
::
:: Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno..
djuroue1 dada 20.03.2013. 19:22 #483303

Meni radi na 5mb i puca 5 puta dnevno ako podesim na vise konektuje se od 7 do 10mb al cesce puca.Al na 5mb je radilo ok al sad nece ni da se konektuje.Kad se konektuje odmah pukne.2 god se jebo s orionom pucalo svaki cas,stranicu nmz da otvori kao dial up i jedva s njima raskrstio.Zva 500 puta i nista.Aj ovaj radio kolko toliko normalno al ne vredi.Da poludi covek.

Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...

executor Greska je kod telekoma 20.03.2013. 21:04 #483323

broj poruka: 203
Gresku treba traziti kod telekoma srbije jer je njihova infrastruktura u pitanju tj. koristite adsl koji je preko njihove telefonske centrale i parice a ostali provajderi je samo iznajmljuju .. takodje, ako je razdaljina od centrale do tvoje kuce duza od 1km onda sumnjam da ce bilo koji operater uspeti da ti pruzi nivo usluge koji trazis da ne kazem kolko je bitno da kod kuce bude instalacija kablova uradjena kvalitetno.... Reci mi samo koliko crc gresaka prijavljuje modem?

`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`

alexi re: 20.03.2013. 23:07 #483331

broj poruka: 677
Nema on sta da cima Telekom poslace ga kod svog maticnog provajdera da kuka koji ce svakako morati njih da kontaktira. A cinjenica da ti puca veza nema bilo kakve veze sto si prethodno kod Oriona bio, svakako je ili centrala kanta ili moras proveriti telefonske instalacije buduci da se ista stvar dogadja i kod drugog provajdera. U svakom slucaju ne vidim kom ADSL provajderu je u interesu da korisnik ima probleme pa da se to mora `resavati` promenom provajdera.

My sword can cut through armor and still cut a tomato.

djuroue1 Re: Greska je kod telekoma 20.03.2013. 23:13 #483332

Sve ja to znam zato sam i stavio na gdmt ili kako već i tad je 5mb i puca 5 puta dnevno ali je ok.Crc je dosta mali tipa 500 posle par sati i više dpk na adsl 2+ konektuje se na 7 do 10mb ali je Crc za isto vreme 50000.Linija je užas,znam na 1Mb verovatno ne bi pucala al eto.Smanjio sam zato na 5mb i ok.Nego ovo su danas. nešto cackali evo sad radi ok.Nema od telekoma leba.Zvao tada orion i mts ma jebe se njima.U ugovoru stoji da sam obavezan da plaćam i. nista više.Nadah se u kablovsku al nema je još kod mene pa uzeh total.Kakav je bio orion ovo je super.Valjda kad prodju ove dve god stiče kablovska pa kad svi budu uživali u optici ja ću guliti 10mb na kabal.:-)
Jeste udaljenost od pošte jedno dva kilometra a mogla je biti i kilometar s druge strane na drugu poštu al eto ja sam takve sreće oni su to stručnjaci tako iscrtali i podelili.

:: Gresku treba traziti kod telekoma srbije jer je njihova infrastruktura u pitanju tj. koristite adsl koji je preko njihove telefonske centrale i parice a ostali provajderi je samo iznajmljuju .. takodje, ako je razdaljina od centrale do tvoje kuce duza od 1km onda sumnjam da ce bilo koji operater uspeti da ti pruzi nivo usluge koji trazis da ne kazem kolko je bitno da kod kuce bude instalacija kablova uradjena kvalitetno.... Reci mi samo koliko crc gresaka prijavljuje modem
:: `Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...
executor evo resenja :) 21.03.2013. 23:25 #483524

broj poruka: 203
Resenje bi bilo u mini IPAN/MSAN uredjaju koji se postavlja kao medjucvoriste od centrale do udeljenijih lokacija korisnika, ali ko zna dal je to u interesu telekoma da `investira` ???

`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs