Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
TP-LINK TL-WR741ND ver:4.20
STRANA 1 OD 1
ladnoimam TP-LINK TL-WR741ND ver:4.20 08.03.2013. 22:49 T52170

status: user
broj poruka: 36
Nakon sto sam (u nekom bunilu) uradio `update firmware` ruter ne daje znakove da se bilo sta desava sem da je ukljucen u struju (ta lampica radi). Prabao sam da drzim reset duze od 7sec. iskacio-nakacio kablove, odigrao hindu ritual za dozivanje wifi-ja i nista...molim vas pomoc.
Net je sbb ako bilo sta znaci...pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic re 08.03.2013. 22:54 #481376

broj poruka: 609
a mozes li da se nakacis kablom i da udjes u ruter?mozda je pri resetu iskljucen wifi.

ladnoimam probao i nishta!!! 08.03.2013. 23:48 #481383

probao sam ponovo da ga zakacim, krenuo ponovo u install po protokolu kablovi, struja...ma ni da cuje!
muha4med To ladnoimam 09.03.2013. 00:02 #481384

broj poruka: 29
Jel` ruter tvoj ili SBB-ov, ako je SBB-ov zovi ih da ti ga zamene, što da se patiš sa podešavanjima! Ako je tvoj opet ćeš morati da ih zoveš da te navode sa podešavanjem parametara jer si apdejtom firmvera resetovao ruter na fabrički default settings.

BassivitY ako nije sbbov 09.03.2013. 00:39 #481388

broj poruka: 911
onda će, kao i svaki drugi provajder, da mu kažu da ne mogu da mu pomognu jer ruter nije deo njiove opreme. A i sbb je valjda kablovski net, nema šta tu da se podešava osim da kao tip konekcije selektuje dynamic IP i unese ssid ,odabere nivo zaštite i unese password... Jbg, šta da se radi.

nego, jel ti možeš da pristupiš samom ruteru ? Probaj sa 192.168.0.1 ili tplinklogin.net kada je ruter vezan utp-om. Naravno resetuj ga ukoliko ne uspe iz prve

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

dcholass re 09.03.2013. 09:13 #481401

broj poruka: 4
da li ruter daje znake zivota tj. shta od lampica sija ?

MaliAbner Koliko se secam... 09.03.2013. 09:37 #481402

broj poruka: 7769
TP-Link...
Preporucuje da se FW update radi samo i iskljucivo preko kabela...
Zatim takodje preporucuje da se izvadi WAN kabel...

Nadam se da si update-ovao adekvatam FW...

Kao sto neko vec rece kad odradis FW update onda se sva setovanja vrate na fabricka... sto ce reci da sad verovatno imas konflikt IP osega...

Znas ono legendarno 192.168.1.1 je verovatno na oba tj. i na modemu a i na ruteru... sto ces morati da resis tako sto ce jedan da postane 192.168.2.1...

Za vise detalja pogledaj neku od prehodnih slicnih tema...

Tomato Republic Of Serbia !!!

P.S. Ja sam tek pre par nedelja provalio da je TP-Link na 1043ND ubacio podrsku za print server sto ce mi ustedeti 40E da ne moram kupovati `print server` da bi svi ukucani mogli u svakom trenutku da stampaju bez da su vezani za racunar na koji je nakacen stampac buduci da sad moze preko rutera...
ladnoimam ma sve probao!!! 09.03.2013. 13:17 #481423

od lampica sija samo power i to je to...pokusao ponoov sve i nista se ne desava. Jbg, sto posto je firmware bio dobar i pravi sa tp sajta jw skinut...koje sam ja govedo!!!
ladnoimam probao i factory rese i nista... 09.03.2013. 22:16 #481507

bas sam lerma...tako mi itreba kad cackam mecku za precku
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs