Pokusavamo burazer i ja da se povezemo preko remote desktop connection-a ali nam nikako ne ide?!Imamo win 7..Relacija je 40km..Sta pokusavamo...Hocemo da namestimo,da ja mogu od moje kuce da udjem u njegov komp,i da imam pristup njegovim podacima i celom kompu(da gledam sta im na desktopu i sl)..Gledali smo dosta snimaka i citali svasta..ali nema uspeha?Jel zna neko,sta je sve potrebno da se uradi,iskljuci-ukljuci,obrise,doda,napise,ukuca...da bi nam to proradilo ?Bio bih vam mnogo zahvalan :).
P.S Zaboravio sam da spomenem(mozda je i to bitno) On ima ADSL,a ja bezicni net
:: Pokusavamo burazer i ja da se povezemo preko remote desktop connection-a ali nam nikako ne ide?!Imamo win 7..Relacija je 40km..Sta pokusavamo...Hocemo da namestimo,da ja mogu od moje kuce da udjem u njegov komp,i da imam pristup njegovim podacima i celom kompu(da gledam sta im na desktopu i sl)..Gledali smo dosta snimaka i citali svasta..ali nema uspeha?Jel zna neko,sta je sve potrebno da se uradi,iskljuci-ukljuci,obrise,doda,napise,ukuca...da bi nam to proradilo ?Bio bih vam mnogo zahvalan :) :: :: :: P.S Zaboravio sam da spomenem(mozda je i to bitno) On ima ADSL,a ja bezicni ne ::
Re: Je li stiklirano ``remote settings/allow remote assistance``?
08.02.2013. 21:37
status: user broj poruka: 18996
ne moze PC anywhere da radi remote preko interneta, potreban je VPN, pa kroz mrezu. Ja sam to trazio i trazio i na kraju mi je teamviewer zavrsio posao za 2min.. u mrezi meni je najzgodniji RealVNC
:: ``Allow connections from computers running any version...`` :: :: Moze i ovo sto predlaze imarkovic a moze i PC Anywhere (jedan od dva Sajmantekova programa koji valjaju).. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.