Sa drugarima iznajmljujem stan u Beogradu(vuk, dusanovac, autokomanda, otprilike te lokacije) za bootcamp, stan bi imao 35-40 kvadrata. Primarne igre koje bi se igrale su dota2, cs 1.6 i cs:go. to su igrice u kojima zelimo da postignemo nesto u ovoj banana-drzavi, naravno mozemo igrati i svaku drugu igru koju zelimo.U ovom stanu bi svako mogao i da prespava, posto bi fakticki pripadao samo ``nama``
Potrebna su nam dva Beogradjanina za ovu zezalicu, koja su spremna da izdvoje 3-4h dnevno za ovo. Mi zelimo da uspemo, posto i sami imamo ogromno lan i turnirsko iskustvo, mada je zabava na prvom mestu i ne preopterecujemo se.
Pa prave ozbiljnu ekipu, da probaju da idu na turnire, Beogradjanima je lakse, kako ce neko da putuje iz Nisha ili da je tu dan dva pa nazad pa dolazi opet...
@Adzem Bar se dota2 i ti kanteri igraju, bice valjda ljudi. Srecno sa projektom!
mogao je samo da kaze da trazi igrace za tim ili da `regrutuje` :) al iskreno, za cs 1.6 si isuvise mnogo zakasnio, ovde se zna u zemlji ko redovno osvaja wcg i kgb turnire i vecina timova vec godinama zajedno igraju da bi postigli iole neki mali uspeh na sceni, jedino dotu 2 posto je da kazemo `nova` igra bez neke velike konkurencije. Bolje bi ti bilo da opremis taj stan skroz za bootcamp kao sto si rekao vec (kompvi, namestaj itd) i domacim/stranim timovima izdajes i tako zaradujes... U svakom slucaju nek ti je sa srecom :)
Hvala od srca drugari, cs 1.6 sam formalno naveo, posto se igra sigurno gasi(bar sto se tice ozbiljnih turnira i sponzora) i dolazi na red cs:go koji tek treba da pokaze kvalitet, samo je igrica jos u razvoju. Bas kao i dota2.
Tuzno je samo, sto ova tema nema jos odgovora, ili zainteresovanih. Takodje sam svestan da ljudi nisu ulazili dublje u celu tu pricu i da pod terminom ``bootcamp`` stoji dosta nedoumica.
Sve sto radim u zivotu, radim temeljno i objektivno, nadam se da cu uspeti u svom planu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.