Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
ADSL wifi/modem/router
STRANA 1 OD 1
Bundeva ADSL wifi/modem/router 19.01.2013. 22:07 T51399

status: user
broj poruka: 408
Znalci

imao sam zicni ruter 3com koji je radio super a onda sam nabavio neko sranje od Telekoma i onda stalno problemi da pukne veza i slicno. Probao sam TP link neki i on nema ovih problema kao ovah Telekonj.

Mene zanima da li bih ja od poznanika koji koristi Netgear ADSL anex a mogao da pazarim ovako nesto?

http://support.netgear.com/product/DG834Gv2

Hocu da imam solidan domet, da mi ne baguje uredjaj i prekida konekciju iz cista mira niti da gubi signal. Koristicu i bezicno i preko LAN kablova za mrezu 2 racunara.

Zahvaljujem
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
offline71 re 19.01.2013. 22:27 #469585

broj poruka: 462
Ne mogu da čitam specifikaciju,ono što ti je bitno je da podržava pppoe konekciju i adsl2+.99.9% podržava,ali ipak proveri.A pošto ti je poznanik pitaj ga da probaš kod sebe?Koje je to njesra od telekoma?

Edit:pogledao manual,jbt koliki je,može 100%,sve što ti treba podržava.

duqp moze 19.01.2013. 22:33 #469586

broj poruka: 3466
ali ces morati da ga podesis i da ukucas modemski username i password (to ti pise na onim papirima od ugovora za adsl)
znam da je moj od telekoma nesto blablabla@xdsl telekom . nesto

nije komplikovano, meni je pravio problem 1 port za iptv i to mi je namestio markovicpt a poslao sam mu mail :)
pricao mi je magija ovo ono :D

markopvict Re: moze 19.01.2013. 22:35 #469587

broj poruka: 4515

da, cudno je to podesavanje preko emaila :)

:: ali ces morati da ga podesis i da ukucas modemski username i password (to ti pise na onim papirima od ugovora za adsl
:: znam da je moj od telekoma nesto blablabla@xdsl telekom . nesto
::
:: nije komplikovano, meni je pravio problem 1 port za iptv i to mi je namestio markovicpt a poslao sam mu mail :
:: pricao mi je magija ovo ono :
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
offline71 re 19.01.2013. 22:36 #469588

broj poruka: 462
Ček,ček koja veza tebi puca adsl ili wi fi na telekomovom ruteru?

Bundeva Pa puca 20.01.2013. 10:47 #469643

broj poruka: 408
Na TP link radi sve ok a na ovom bezimenom od Telekoma stalno puca veza odnosno izgubise internet konekcija pa moram da ga upalim i ugasim kako bi proradio i tako na par dana dok tp link koji doduse nema wifi radi bez prekida i sve ok

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs