Ovako, treba da povezem dva kompa. Jedan je u zgradi na 6 spratu a drugi je u lokalu 6 spratova ispod. Sve opcije dolaze u obzir wifi,kabl,220v.
Ja sam mislio preko rutera sa 3 antene i dole wifi kartica ali mislim da to i nije bas izvodljivo, zbog signala. Ali sam mislim da jednu antenu zamenim vecom i uperim dole.
LAN kabl ti dole ide do računara,a pošto ti treba i dole wi fi onda do nekog wi fi rutera.Može i ovo što si naveo,to je takođe ruter N standarda,ne ulazim u to da li ćeš biti zadovoljan signalom,nego samo tehnički.
Bolje uzmi TL-WN720N, jeftiniji je i ima 4xLAN, mozda ti zatreba. A kao sto rece Offline71, pitanje je koliko ti snazan ruter treba, ako ne treba nista posebno (jedna prostorija ill 1-2 zida) onda ti je 720N idealno resenje. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Dell UltraSharp U2312HM
u lokalu mi treba samo za jednu prostoriju. Jedan, komp mozda 2. Ici ce kablom sve do dole. Nego jos jedno pitanje. Imam ovaj ruter i na njemu usb i mrezni izlaz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.