Kupio sam ovo cudo pre neki dan. Sa LAN konekcijom sve sljaka, ali WiFi pravi problem. Konektujem se na WiFi bez problema. Cim nemam nista nakaceno na WiFi neko vreme i opet pokusam da se konektujem, jednostavno nece. Moram da resetujem ruter da bi konekcija uspela. Neki put se desava da i kada nije nesto konektovano na ruter duze vreme, konekcija radi. Neki put i mnogo krace. Npr.posle par minuta. SSID je vidljiv, ali jednostavno odbije konekciju.
Imao sam slicnih problema dok nisam update-ovao firmware na ruteru, imas na sajtu uputstva i sve sta treba, radi se iskljucivo preko LAN konekcije.... Od tada ruter radi ko podmazan.
evo detalja 150M Wireless Lite N Router Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND Firmware Version: 3.12.11 Build 120320 Rel.51047n Hardware Version: WR740N v4 00000000
probaj, ne skodi a koristi, na wifi-u imam pass naravno, 2 kompa preko lan-a, 1 preko wifia i jos 2-3 mobilna uredjaja povremeno, sve radi kako Bog otac nalaze :D
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.