tp link tl-wr642g, divljao je -cas moze da se da se poveze sa racunarom, pa izgubi konekciju ( LAN bilo koji port, UTP kabl 100% ispravan). FW je tacno skinut po modelu i reviziji, procedura ispostovana.U upgrejdu firmvera, samo se zakucao, popalio sve led diode i to je to. Ostavio sam ga u tom stanju preko 10min, ali vise ni abera od njega. Na koji nacin je moguce resiti pucanje upgrejda FW i da li je to upste isplativo ? hvala u napred na odgovorima
Kontaktiraj Netiksov servis i raspiraj se. Oni su ovlasceni za TP-Link proizvode. Meni 941ND stoji vec duze od pola godine zbog loseg flesovanja i jos uvek nisam nasao nekog ko to moze da resi.
Samo je piranje da li neko ima programator za njegovu memoriju. Ako ima, problem se resava za 5 min. Niko od onih koje sam ja pitao nema programator za moj cip pa ne mogu da flesujem fabricki sistem. Inace, ruter je hardverski potpuno ispravan. Jbg, sh*t happens... or we make it happen :/.
smrdi na novo...i ovako sam sumnjao na hardverski kvar, al ko velim ajd novi fw...ocigledno je da me unistilo neprekidno gubljenje i dobijanje veze sa lan-om... odo u radnju...
Posle duzeg koriscenja bez iskljucivanja ako pocne da baguje a sami znamo koliko se greje pogotovu kako ljudi to umeju da ususkaju/zatrpaju i tako smanje hladjenje kad otvorim prvo cesljam elektrolite pa tek onda idem na FW. Kao prvo lakse mi je da skidam elektrolite nego cip i pritom treba imati su cime to upisati. Ovako kao da si igrao kasinu sve pare na crveno kad ono prc crno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.