Treba mi neki malo bolji ruter sa podrskom za ap rezim i repeater rezim kao i mogucnost nabacivanja eksternih antenica al kontam da to moze svaki ruter.. Takodje bi bilo korisno da ruter ima bar 4 lan porta... Koji ruter predlazete? A naravno cena da bude niza, ne treba mi nista ekstra/mega :-P
I koji kabl se koristi za eksterne angene, ako hocu da mi ruter bude u stanu a da antenu izbacim na krov na primer, posto je taj kabl i gde se ima najpovoljnije uzeti :-)
nasao sam ovaj, ima poe i zgodan je za vanjsku montazu. sad posto zivim u zgradi kako ga zastititi od eventualne kradje, vremenskih uslova
Ja posedujem pomenuti uredjaj , opasna stvar ... 400mW , izuzetna snaga ... Imao sam probleme sa njim dok ga nisam Flash -ovao ... Od tad radi kao SAT .
Pozz !
ASUS SABERTOOTH P67 Intel® Core™ i7-2600@4.2GHz Corsair H70 Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MHz ATI HD 7870 2GB GDDR5 Samsung 830 SSD 128GB Dell UltraSharp U2311H ANTEC P182 Thermaltake Toughpower 1000w Windows 7 Ultimate x64 SP1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.