Koji je razlog da ruter mora povremeno (cesto) da se restartuje da bi novi uredjaji (oni koji vec nisu kaceni na mrezu) mogu da pristupe mrezi/internetu? Sa ovim se susrecem na javnim mestima gde cirkulise veliki broj korisnika. Uredjaji koji su ranije pristupali mrezi nemaju problem, samo novi koji zele da pristupe.
Pa nije jedan, ista stvar se desava na vise lokacija, jedinstveno je samo da ima veliku cirkulaciju korisnika. Ako je bitno pogledacu tacno koji su modeli, ali definitivno su iz telekomovog dijapazona. To sam i ja nesto guglao, jel to bese vreme koliko ce ruter da drzi adresu rezervisanu...?
:: Pa nije jedan, ista stvar se desava na vise lokacija, jedinstveno je samo da ima veliku cirkulaciju korisnika. Ako je bitno pogledacu tacno koji su modeli, ali definitivno su iz telekomovog dijapazona. To sam i ja nesto guglao, jel to bese vreme koliko ce ruter da drzi adresu rezervisanu... :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.