Dakle ponovo-nasao sam drajvere ali ova pcmca kartica za LAP odbija da se konktuje na mreze koje su zasticene. Jasno mi je da ce se povezati na mrezu/ruter preko MAC adrese upisane a bez sekjuriti kljuca ali me zanima dali postoji neki LEKICH za ovu matoru karticu pa da moze i na osigurane mreze. Pokusao sam da nadjem nov firmver ali nema ga ...Molim za savete i hvala unapred-Pozdrav drugari!
Kao sto Vmarc kaze, samo drajveri...po specifikaciji koju sam iskopao cak mislim da taj staritet nije u stanju da se izbori sa WPA2 enkripcijama, tako da je moguce da je u pitanju cisti poodmakli datum proizvodnje.
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.