-Koje su potrebe USB porta (disk, povezivanje stampaca...)? -Kolika Wi-Fi pokrivenost ti je potrebna (velicina stana/kuce, betonski/armirani zidovi ili ne i broj istih kroz koje bi prolazio signal...) -Da li ti je potreban ugradjen gigabitni svic za lokal ili je dovoljno 100Mb/s?
-Glavno pitanje: Koliko novca si spreman da odvojis?
- USB mi je potreban za povezivanje stampaca - 3-soban stan, sa siporex pregradnim zidovima - dovoljno je 100Mb/s - cena: sto jeftinije to bolje. Gledao sam Dlink DIR-645 i TPLink TL-WR1043ND. Problem kod prvog je sto ne znam nikoga ko ga poseduje pa da mi kaze licna iskustva. i naravno cena. Kod drugog mi smeta sto sa novim firmware-om mogu da ga bacim (kako pise na drugim forumima). Ne budem li skoro pronasao nesto povoljno i dobro, uzecu Dlink.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.