Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Senao NL-2511CB Venus Drajveri ubijam se
STRANA 1 OD 1
caranovic Senao NL-2511CB Venus Drajveri ubijam se 08.11.2012. 17:04 T50109

status: user
broj poruka: 434
Ljudi, pomoc! Drajver za xp koji se nalazi na Senao sajtu ne odgovara(instalira softwer ali posle restarta prijavljuje da vajrles uredjaj nije prisutan iako u divajs menadzeru stoji zuti ? za ethernet....). Kod XP-a on trazi dalju instalaciju ali dotle sam stigao. Molim za pomoc! Cak sam i win7 instalirao nadajuci se da ce apdejt eventualno da reshi problem ali shipak. Pokusavam da saznam koj cipset koristi ova wajrles kartica za LAP ali bezuspesno.
Negde sam nabasao da firmwer treba da se menja ali to ce izgleda sa obzirom na situaciju ici malo teze. Drugari, pomoc, predlog! Sutra ujutro probam karticu i na koleginom lapu da svaku sumnju odbacim vezano za rad kartice. Hvala unapred svima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
20Alvaro .. 08.11.2012. 18:04 #452519

broj poruka: 288
Ta karta ima Intersil PRISM 2.5 chipset. Trebalo bi da radi sa
http://www.wireless-driver.com/buffalo-wliusb-s11-ks11g-wireless-windows-drivers/
ili
http://www.wireless-driver.com/buffalo-wlicfs11g-wli2cfs11-wireless-windows-driver/
komshaa care caranovicu 08.11.2012. 18:57 #452527

broj poruka: 350
probaj preko device id-a za uredjaj

caranovic hvala! 09.11.2012. 11:11 #452731

broj poruka: 434
pozzzzzzzzzzzzzz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs