Lično mojih ruku delo.LCD kupljen na kupindu za 600 din,od jednog jako ljubaznog gospodina koji mi je pomogao oko vezivanja napajanja,pošto mi elektronika nije jača strana,a šema sa mikrotikovog sajta nije odgovarala(mislim samo na deo napajanja lcd-a).
bravo `majstore`... baš lepo. Ne znam da li me više oduševilo to što ti je uspelo u potpunosti, ili što je nešto sa kupimuda ispravno, kad se pominje na našem forumu. Stekne čovek utisak da apsolutno ništa, čak ni šraf, nije ispravno što se tamo uvaljuje.
Budale računaju na sreću.
:: Lično mojih ruku delo.LCD kupljen na kupindu za 600 din,od jednog jako ljubaznog gospodina koji mi je pomogao oko vezivanja napajanja,pošto mi elektronika nije jača strana,a šema sa mikrotikovog sajta nije odgovarala(mislim samo na deo napajanja lcd-a) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.