Napravio sam kucnu mrezu sa izlaskom na net. Ubuntu 7.04 preko wireless kartice dobija net i dalje ga prosledjuje XP mashini preko UTP kabela. Sve to radi perfektno, medjutim mene interesuje kako podeliti brzinu na jednake delove, ako je to uopste moguce?
Bolje znati malo a cesto nego mnogo a retko povremeno nikad, kojekude!!!!
Odlican program za to, koji radi pod win-om ti je BWMeter, ja ga koristim i mogucnosti su mu fenomenalne! Mozes da konfigurises protoke za svaki racunar po na osob, na nivou njegove mac adrese, imena, ili IP-a, i za sve mozes da odredjujes periode kada ko da ima koliki protok, u koje vreme u toku dana, nedelje, meseca, kao i da konfigurises portove po kojima ce sve to da radi. Jednostavno fenomenalno, a program je jako mali!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.