Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
nazovi problem sa wn-7200nd
STRANA 1 OD 1
lenak nazovi problem sa wn-7200nd 13.09.2012. 21:50 T47576

status: user
broj poruka: 60

ovako ljudi, koristim ga vec godinu ipo dana i prezadovoljan sam sa njim, ali do skora. Sa njim hvatam oko 100 mreza i negde oko 20- tak otkljucanih. Do skora sam koristio mrezu iz kafica i bila je brzina od 120 do 135 mb/ naravno to je pokazivao wn, ali je vrlo brzo otvarao, toliko brzo da sam ceo film montevideo gledao online bez ikakvog kocenja.
Od skora je brzina pala na oko 13 mb/s i znatno je usporio. Siguran sam da niko nije ogranicio brzinu na ruteru u kaficu jer se slicno ponasa i na drugim otkljucanim mrezama. Verzija mog adaptera je TL-WN7200ND ver.1.0. Nigde na sajtu nisam nasao drajvere za ovu verziju vec za 1.1, sada jedno glupo pitanje, da nije mozda zbog toga usporio jer sam mu instalirao drajvere za w7 ver.1.1.
svaka ideja je dobro dosla, hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ako si upgrade-ovao drajver, stvar moze da bude jednostavna: 13.09.2012. 23:06 #441202

status: user
broj poruka: 10997
device manager/wn 7200/driver properties/roll back driver...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs