Net je sbb,Ruter je TP LINK TL-WR740N, i ne mogu nikako da mu pristupim da bi postavio sifru...kucam 192.168.1.1 u svim mogucim browserima,i ispise samo Oops! Google Chrome could not connect to 192.168.1.1 . Sta je potrebno da uradim da bih postavio sifru na wireles,komsije vec pocinju da kraduckaju po malo:))))
1. Klikni na Mreza [ pristup internetu ]mala kockica u donjem desnom uglu. 2. Klikni na Open network and sharing center. 3.Pojavice se ruter i samo klikni na njega. 4.Automatski ulazis u podesavanja.
Upali samo tp link, kucaj 192.168.1.1 odradi sta imas, sacuvaj, restartuj ruter, kada se podigne ugasi ga, prikaci net, sve upali i gotovo... F650GS Dakar
ivanstojko-napisao sam da ne mogu da mu pristupim,znaci da ni ne dodje do dela da trazi username i pass,
vmarc-nece ni tako kad iskljucim sbb i ostavim tplink upaljen
vladats-jeste win 7,uradim sve kao sto si napisao,Open network and sharing center,pa manage wireless networks,tu se pojavi tplink,idem na properties pa security i imam da biram izmedju security type ili encryption type....sta da izaberem???
kliknem na njega i odmah mi se otvori prozorce sa dve stavke u njemu,connection i security,ni ne trazi sifru admin i sl....kad udjem u security opcije su security type,ili encryption type,koju da kliknem?
:: Klikni na ikonicu rutera i ulazis u njega :: Sifra admin-admin :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
da pomogla je ova tvoja slika sto si okacio,adresa je bila 198.162.0.1(zaqmenjena mesta zadnjim ciframa),wireless je sada zasticen sifrom,hvala svima na pomoci:)))))))
Nemoj da se ljutiš, nisam mogao da odolim. Sve te probleme rešava RTFM (Read The Fucking Manual). Da si pogledao knjižicu koju si dobio uz taj ruter video bi da u njoj sve piše. I ja imam istu tu kombinaciju sa SBB-om.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: da pomogla je ova tvoja slika sto si okacio,adresa je bila 198.162.0.1(zaqmenjena mesta zadnjim ciframa),wireless je sada zasticen sifrom,hvala svima na pomoci:)))))) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/45/110/109O3KRV/untitled.jp :: :: :: :: prekucaj trojku u adresu, cenim da je 192.168.1.2 admin admin
ma nema ljutnje,samo da sam imao knjizicu sve bih ja procitao...ali knjizica je (verovatno) zavrsila u kanti cim su kuci doneli ruter,zajedno sa kutijom:)))) Jbg,sta zna moj tast od 60 godina oko cuvanja kutija i knjizica:))))
:: Nemoj da se ljutiš, nisam mogao da odolim. Sve te probleme rešava RTFM (Read The Fucking Manual). Da si pogledao knjižicu koju si dobio uz taj ruter video bi d :: u njoj sve piše. I ja imam istu tu kombinaciju sa SBB-om :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: da pomogla je ova tvoja slika sto si okacio,adresa je bila 198.162.0.1(zaqmenjena mesta zadnjim ciframa),wireless je sada zasticen sifrom,hvala svima na pomoci:)))))) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/45/110/109O3KRV/untitled.jp :: :: :: :: :: :: prekucaj trojku u adresu, cenim da je 192.168.1.2 admin admin
:: ma nema ljutnje,samo da sam imao knjizicu sve bih ja procitao...ali knjizica je (verovatno) zavrsila u kanti cim su kuci doneli ruter,zajedno sa kutijom:)))) Jbg,sta zna moj tast od 60 godina oko cuvanja kutija i knjizica:)))) :: ::
da,zena,sin i tast,i uopste nije lose:)))))) ima to i svojih prednosti,a covek je ok:)
:: Ne seri da zivis sa tastom? :: :: :: :: ma nema ljutnje,samo da sam imao knjizicu sve bih ja procitao...ali knjizica je (verovatno) zavrsila u kanti cim su kuci doneli ruter,zajedno sa kutijom:)))) Jbg,sta zna moj tast od 60 godina oko cuvanja kutija i knjizica:)))) :: :: :: :: ::
:: da,zena,sin i tast,i uopste nije lose:)))))) ima to i svojih prednosti,a covek je ok:) :: :: :: :: Ne seri da zivis sa tastom? :: :: :: :: :: :: :: ma nema ljutnje,samo da sam imao knjizicu sve bih ja procitao...ali knjizica je (verovatno) zavrsila u kanti cim su kuci doneli ruter,zajedno sa kutijom:)))) Jbg,sta zna moj tast od 60 godina oko cuvanja kutija i knjizica:)))) :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja uskoro punim 68 godina i još se ritam. I čuvam kutije i knjižice:)))))))
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: ma nema ljutnje,samo da sam imao knjizicu sve bih ja procitao...ali knjizica je (verovatno) zavrsila u kanti cim su kuci doneli ruter,zajedno sa kutijom:)))) Jbg,sta zna moj tast od 60 godina oko cuvanja kutija i knjizica:)))) :: :: :: :: Nemoj da se ljutiš, nisam mogao da odolim. Sve te probleme rešava RTFM (Read The Fucking Manual). Da si pogledao knjižicu koju si dobio uz taj ruter video bi d :: :: u njoj sve piše. I ja imam istu tu kombinaciju sa SBB-om :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: da pomogla je ova tvoja slika sto si okacio,adresa je bila 198.162.0.1(zaqmenjena mesta zadnjim ciframa),wireless je sada zasticen sifrom,hvala svima na pomoci:)))))) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/45/110/109O3KRV/untitled.jp :: :: :: :: :: :: :: :: prekucaj trojku u adresu, cenim da je 192.168.1.2 admin admin
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.