... Za hvatanje bezicne mreze mi treba wireless network adapter pci card? E sad mene zanima koju da izaberem. Negde sam procitao da me je najbolje uzeti N. Na sta treba jos obratiti paznju?
Pre nego što se odlučiš za karticu razmisli o povezivanju pomoću USB adaptera - meni je to mnogo elegantnije i funkcionalnije rešenje (nema fiksne montaže u PC, nije bitno koji je (PCI ili PCIe slot na matičnoj, može se koristiti i za laptop). Lično koristim TL-WN821N koji sam ubo u USB port na dell-u U2312HM - svetluca led kad radi - a istalacija sa priloženog CD i to je sve, za upotrebu u okviru stana više nego dovoljno. Cena se malo razlikuje od kartice - pogledaj na linku što ti je dao MilosG pod http://www.nebo.co.rs/TP-Link-TL-WN721N-Wireless-Lite-N-USB-Adapter
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.