Moze li neko da mi da smernice kako na mikrotiku rb 333 ili 450 mogu da ukljucim dhcp i dns da mi to dodeljuje umesto serverskog racunara? Bio bih vrlo zahvalan na detaljnijem odgovoru.
:: Moze li neko da mi da smernice kako na mikrotiku rb 333 ili 450 mogu da ukljucim dhcp i dns da mi to dodeljuje umesto serverskog racunara? Bio bih vrlo zahvalan na detaljnijem odgovoru :: :: ::
ma ne nego da vidim odakle da kopam delove. IP pool je opseg koji se daje a range distribuira? Izlazni interfejs je sta? je li to gateway?
:: :: IP - DHCP SERVER - Next Next Finis :: :: Treba da se definise :: -IP Poo :: -IP Rang :: -Izlazni interfej :: :: Ovo je nesto najjednostavnije sto moze da se podesi, ako si ovde zapeo, tesko tebi.. :: :: :: :: :: Mreže/Internet/Security/Tutorijali - -> https://www.umrezen.in.rs : :: :: :: :: :: :: Moze li neko da mi da smernice kako na mikrotiku rb 333 ili 450 mogu da ukljucim dhcp i dns da mi to dodeljuje umesto serverskog racunara? Bio bih vrlo zahvalan na detaljnijem odgovoru :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.