Da li neko moze da mi obljasni kako da ako imam 50 racunara koji su povezani na internet,da na jednom mogu da pogledam pojedinacno od svakog download i upload? Neko mi gusi mrezu kako da neki virus nesto uploduje a puno vremena ce mi trebati da pojedinacno sednem na svaki i pogledam.Postoji neki prokram kao sto je du metar samo sto ce sem mog da prati i ostale racunare u lokalo njihov dowload i upload...?
Hvala
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
u frimi niko ne zna da istalira i koristi torrente,netlimiter izgleda da mozes da proverave ostale racunare u lokalu ali svaki put moram da ih dodajem (kucam adresu,acc pass... )
Sta sve moze Mikrotik ?
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
:: u frimi niko ne zna da istalira i koristi torrente,netlimiter izgleda da mozes da proverave ostale racunare u lokalu ali svaki put moram da ih dodajem (kucam adresu,acc pass... :: :: Sta sve moze Mikrotik :: :: Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitat ::
Koji ruter/opremu koristite. Imate li neki firewall i sl. Dosta opreme ima u sebi ugrađenu statistiku, moguće da možeš s njom da pratiš stanje na mreži.
Instaliraj Spiceworks, podesi i vrlo brzo ces dobiti sta je od softwera instalirano po masinama. Zatim skini torrent klijente sa masina na kojima ih nadjes. Ili, iskljuci internet u vreme najveceg zagusenja - ko bude najglasnije protestvovao, taj je
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.