se ogleda u sledećem,kada se nakačim preko wirelessa sve je ok,ali čim ubodem lan kabl,bilo u lan portove ili wan,zasvetle sve lampice a power lampica non stop treperi i naravno nikakva konekcija sa ruterom nije moguća,ni preko wirelessa.U njemu je dd-wrt v23 firmware.Sumnjam na adapter pošto je od 7.5v,koji nije original,a vidim da je original na 12v,mada na netu ima podataka da radi od 6v pa na gore.Da,ruter sam danas dobio,kupio,pa da znam šta mi je činiti.Mada meni izgleda da je neispravan.Vaše mišljenje,predlozi...
to ću i uraditi,mislim na adapter,čini mi se da sam negde na netu video da je lik imao isti problem i da je rešen zamenom adaptera.Ali sad da me ubiješ ne mogu to da nađem,a opet kažem čini mi se.Malo je glupo,ali ja u ovom dd-wrt nigde ne mogu da nađem da isključim wireless Al reko bolje da pitam kakva su vaša iskustva
Edit:sada sam ga ostavio uključenog u struju,sa uključenim wirelesom,znači nisam bio nakačen na ruter i ista stvar.
:: to ću i uraditi,mislim na adapter,čini mi se da sam negde na netu video da je lik imao isti problem i da je rešen zamenom adaptera.Ali sad da me ubiješ ne mogu to da nađem,a opet kažem čini mi se.Malo je glupo,ali ja u ovom dd-wrt nigde ne mogu da nađem da isključim wireless Al reko bolje da pitam kakva su vaša iskustv :: :: Edit:sada sam ga ostavio uključenog u struju,sa uključenim wirelesom,znači nisam bio nakačen na ruter i ista stvar :: ::
Pa imam potreban kabl,sa nekog neispravnog adaptera,sa odgovarajućim priključkom za ruter,i sa druge strane samo ga proključim na crnu i žutu na ide grani.Probao i tako ali neće,opet ista stvar.
Onda ga baci. Riknuo je. To sto si odradio preko napajanja za komp je isto ako da si uzeo odgovarajuci adaapter.
F650GS Dakar
:: Pa imam potreban kabl,sa nekog neispravnog adaptera,sa odgovarajućim priključkom za ruter,i sa druge strane samo ga proključim na crnu i žutu na ide grani.Probao i tako ali neće,opet ista stvar :: :: ::
Ono što sam sumnjao od samog početka ispostavilo se kao tačno.Problem je bio u adapteru,probao razne,ali mora da bude tačno 1A,voltaža nije toliko bitna.Sada mi radi na 5V 1A adapteru od nekog d link swiča.Probao i na 9V 1A i isto radi kao zmaj. Ako neko od kolega ima viška adapter od 5-12V isključivo 1A,i hteo bi da ga proda,bio bih jako zahvalan
:: Ono što sam sumnjao od samog početka ispostavilo se kao tačno.Problem je bio u adapteru,probao razne,ali mora da bude tačno 1A,voltaža nije toliko bitna.Sada mi radi na 5V 1A adapteru od nekog d link swiča.Probao i na 9V 1A i isto radi kao zmaj :: Ako neko od kolega ima viška adapter od 5-12V isključivo 1A,i hteo bi da ga proda,bio bih jako zahvalan :: Nije bitan napon, samo amperaža...??? Krstim se levom, desnom, nogama se krstim... nije ni Tesla što je nekad bio! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.