Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
WRT54GL v1.1 problem
STRANA 1 OD 1
offline71 WRT54GL v1.1 problem 29.05.2012. 22:37 T45958

status: user
broj poruka: 462
se ogleda u sledećem,kada se nakačim preko wirelessa sve je ok,ali čim ubodem lan kabl,bilo u lan portove ili wan,zasvetle sve lampice a power lampica non stop treperi i naravno nikakva konekcija sa ruterom nije moguća,ni preko wirelessa.U njemu je dd-wrt v23 firmware.Sumnjam na adapter pošto je od 7.5v,koji nije original,a vidim da je original na 12v,mada na netu ima podataka da radi od 6v pa na gore.Da,ruter sam danas dobio,kupio,pa da znam šta mi je činiti.Mada meni izgleda da je neispravan.Vaše mišljenje,predlozi...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mirko78 re 29.05.2012. 22:45 #420566

broj poruka: 419
probaj da iskljucis adapter i ukljuci samo ethernet kab u wan, nekim modelima je dovoljno napajanje samo iz mreznog kabla.

VMARC A sta se desava kada iskljucis wlan? 29.05.2012. 23:07 #420571

broj poruka: 9420
Moras probati sa 12V 1A adapterom.
F650GS Dakar

offline71 re:vmarc 29.05.2012. 23:14 #420574

to ću i uraditi,mislim na adapter,čini mi se da sam negde na netu video da je lik imao isti problem i da je rešen zamenom adaptera.Ali sad da me ubiješ ne mogu to da nađem,a opet kažem čini mi se.Malo je glupo,ali ja u ovom dd-wrt nigde ne mogu da nađem da isključim wireless Al reko bolje da pitam kakva su vaša iskustva

Edit:sada sam ga ostavio uključenog u struju,sa uključenim wirelesom,znači nisam bio nakačen na ruter i ista stvar.

VMARC Re: re:vmarc 29.05.2012. 23:30 #420581

Onda samo drugi adapter moze da ti pomogne.

F650GS Dakar

:: to ću i uraditi,mislim na adapter,čini mi se da sam negde na netu video da je lik imao isti problem i da je rešen zamenom adaptera.Ali sad da me ubiješ ne mogu to da nađem,a opet kažem čini mi se.Malo je glupo,ali ja u ovom dd-wrt nigde ne mogu da nađem da isključim wireless Al reko bolje da pitam kakva su vaša iskustv
::
:: Edit:sada sam ga ostavio uključenog u struju,sa uključenim wirelesom,znači nisam bio nakačen na ruter i ista stvar
offline71 re:vmarc 29.05.2012. 23:38 #420582

Pošto nemam adapter 12v 1A šta misliš da ga probam na napajanje od kompa?

MaliAbner Re: re:vmarc 30.05.2012. 06:40 #420613

broj poruka: 7769
Hmmm, a kako kanis to izvesti ?

Pitam onako iz radoznalosti...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pošto nemam adapter 12v 1A šta misliš da ga probam na napajanje od kompa
offline71 re:MaliAbner 30.05.2012. 08:11 #420618

Pa imam potreban kabl,sa nekog neispravnog adaptera,sa odgovarajućim priključkom za ruter,i sa druge strane samo ga proključim na crnu i žutu na ide grani.Probao i tako ali neće,opet ista stvar.

VMARC Re: re:MaliAbner 30.05.2012. 10:50 #420633

Onda ga baci. Riknuo je. To sto si odradio preko napajanja za komp je isto ako da si uzeo odgovarajuci adaapter.

F650GS Dakar

:: Pa imam potreban kabl,sa nekog neispravnog adaptera,sa odgovarajućim priključkom za ruter,i sa druge strane samo ga proključim na crnu i žutu na ide grani.Probao i tako ali neće,opet ista stvar
offline71 re 02.06.2012. 11:50 #421562

Ono što sam sumnjao od samog početka ispostavilo se kao tačno.Problem je bio u adapteru,probao razne,ali mora da bude tačno 1A,voltaža nije toliko bitna.Sada mi radi na 5V 1A adapteru od nekog d link swiča.Probao i na 9V 1A i isto radi kao zmaj.
Ako neko od kolega ima viška adapter od 5-12V isključivo 1A,i hteo bi da ga proda,bio bih jako zahvalan

nomemory Re: re 02.06.2012. 12:53 #421577

broj poruka: 251

:: Ono što sam sumnjao od samog početka ispostavilo se kao tačno.Problem je bio u adapteru,probao razne,ali mora da bude tačno 1A,voltaža nije toliko bitna.Sada mi radi na 5V 1A adapteru od nekog d link swiča.Probao i na 9V 1A i isto radi kao zmaj
:: Ako neko od kolega ima viška adapter od 5-12V isključivo 1A,i hteo bi da ga proda,bio bih jako zahvalan
Nije bitan napon, samo amperaža...??? Krstim se levom, desnom, nogama se krstim... nije ni Tesla što je nekad bio!
offline71 re:nomemory 02.06.2012. 13:46 #421582

Vide li ti šta sam napisao?Iz kog razloga je potreban takav komentar,ako nemaš ništa da kažeš što će pomoći?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs