Posedujem netgear n150 wifi rutert ali on je ogranicen i sa njim mogu da saljem samo wifi signal, za net.
Da li neko moze da mi preporuci dobar wifi ruter sa kojim bi mogo da saljem podatke na laptop ili da pustim film na tv, a naravno da mogu i na net da idem preko telefona ili laptopa. Nisam bas toliko upucen u wifi rutere. Uzeo bi isto netgear posto mi se bas pokazao super, ali izgleda da kod nas ne moze da se nadje. Koliko sam vide na njihovom sajtu treba mi netgear n600. Ako neko zna neku drugu marku koja ce to da ispuni slobodno neka kaze. HVALA!!!
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
To sve možes da uradiš i sa postojećim ruterom. Za slanje podataka treba da znaš nešto o file sharing-u. Za gledanje filmova na tv-u, treba da imaš na tv-u LAN ili WLAN adapter.
na tv imam wifi nije to problem i znam da moze da se salju posto saljem slike sa mobilnog i klipove i radi. Ali poenta je u tome sto ja kada zelim da povezem racunar da li je preko kabla ili preko wifi laptop samo detektuje wifi. Njegovo upustvo pise da salje samo wifi za net. Ubio sam se trazeci kako da to uradim. Kada povezem lap i komp preko lana ne preko rutera, sve radi kako treba i detektuje, cim idem preko rutera jedan drugog ne vide.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.