Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Pitanje i misljenje za korisnike Orionovog int2go...
STRANA 1 OD 1
BBPB Pitanje i misljenje za korisnike Orionovog int2go... 09.05.2012. 23:13 T45636

status: user
broj poruka: 69
Uzeo sam promociju za dan zaljubljenih uzmes 2 placas 1, dosao kuci probao moj modem radi zadovoljavajuce medjutim supruga prica da joj stuca striming, mislim mozda je nesto oko doba dana preopterecen server ili sl. kada je probala jer meni ide ok. Mejdutim upaljen komp tu nje modem ma stuca sve ne samo striming i onda pocnem da kopam staje kad zeka. Aplikacija sa kojom se konektujes na net ima i jacinu signala sa mojim modemom 6 crta sa njenim 0 probao par putacorak isto. Otisao do oriona oni mi dali drugi u originalnom pakovanju dosao kuci fercera sa 6 crta sve klizi .Tako to potraje mesec dana kad oba modema 0 crtica signal odem ja da zamenim mojoni mi daju modem u kartunskoj koverti i kada dodjem kuci zeka 0 signal zovem kor servis lik kaze da reinstaliram aplikaciju/drajvere iako mu pricam da nema veze sa tim i inormalno nista od toga, kad sam ga pitao za servis da ja licno serviseru ukazem na kvar kaze da jedino mogu odneti u koisnicki servis.
Kakva su vasa iskustva sa istim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
iniform1 Sad je kasno 10.05.2012. 10:30 #416857

broj poruka: 48
Tema je bila prosle godine, a oni nisu mnogo napredovali, cak im nije bitno na koji problem se ukazuje. Njima je bitno da zadrze korisnika i da ga ubede da je njihova usluga OK a meni su cak nudili wireless ili adsl IAKO SAM napominjao da meni ISKLJUCIVO treba internet za poneti. Na kraju kad sam im rekao da kad uvedu ADSL za poneti ili WIRELESS za PONETI da mi se jave i da cu odmah prihvatiti prestali su da komuniciraju .
Evo link sa temama o Ori ONU : http://www.pcberza.rs/forum/srcF.php

Ishmerish Buraz i meni se nesto slicno desava 10.05.2012. 13:19 #416878

broj poruka: 7285
Radi normalno ~5 minuta i onda minut samo vrti u prazno, a lampice sve upaljene.
Juce sam ih nazvao i posto je prvi put bio sam finI, dao mi je setovanja i rekao da pokusam da promenim port na ruteru.
E sad da gI ebem da li ima napredka ili ne, jos uvek mi po nekad zakuje ali subjektivan osecaj je da radi bolje(brze).

Evo ti setovanja pa probaj, nemas sta da izgubis:

http://i.imgur.com/bjpkE.jpg

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

BBPB Re:Ishmerish 10.05.2012. 23:03 #417007

broj poruka: 69

Ja imam dva usb cdma ev-do x1 modema ti verovatno imas WiFi a ne cmda.Nego razmisljam da skoknem do net*ksa da uzmem odgovarajuci kon. i stavim ext. antenu jer mislim da mi se negde mota antena od lelekomovog Fixsnog iz sela koji isto radi na cdma platformi @ 400MHz.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs