Ako moze malo da se pojani zasto je bolji !? Amater sam po tom pitanju pa ako moze malo pojasnjenje. Jer ja sam gledao cena/brzina. U orionu je duplo veca brzina za iste pare. E sad ... ??????
Kod mene SBB nece skoro stici. Iskreno nisam razmisljao na tu temu. Hvala , sta da kazem. Mislio sam da je bitna samo jedna stvar a to je brzina. Hvala na lekciji jos jedan put !!!
pa pitaj bilo kog provajdera i strucno ce ti objasniti zasto je bolji.. dovoljno je to da tokom nekog nevremena ti slabi signal jer je bezicni
:: Ako moze malo da se pojani zasto je bolji !? Amater sam po tom pitanju pa ako moze malo pojasnjenje. Jer ja sam gledao cena/brzina. U orionu je duplo veca brzina za iste pare. E sad ... ????? :: :: ::
Ja imam orion ADSL 8mb (ali je 16mb,zbog ugovora na 2 god.),malo jace od godinu dana..nemam nikakve primedbe na njih.Za ovih godinu dana mozda je 2puta pukla veza i to na max 2 min.Tehnicka podrska je stvarno fer i strpljiva da objasni,i kada mi je crkao ruter,zamenio sam ga istog dana u njihovoj poslovnici u Pancevu..To je moje iskustvo,sad ti vidi sta ti odgovara :) Ja mislim da je Orion bolji od PTT :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.