Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Information sent over this network may be visible to others
STRANA 1 OD 1
Perosh Information sent over this network may be visible to others 29.04.2012. 13:50 T45473

status: user
broj poruka: 91
Ne mogu da se konektujem na wireless.
Prvo mi izbaci `Information sent over this network may be visible to others`.
Drugo i kad pokusam da se konektujem onda mi pise limited access i mali zuti trougao kod antene.

Jel mozete nekako da mi pomognete?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sargonv Desni 29.04.2012. 21:24 #415189

status: user
broj poruka: 82
klik na tu konekciju pa repair. Ako ne pomogne, probaj deinstalirati driver i program za wireless kartu, pa opet instalirati... Koji je provajder ili je tvoja kucna mreza?
Kod nekih provajdera moras se povezati preko konekcije i user name $ password, a inace stoji tako uzvicnik zuti, na konekciji stalno, da li je neko upisivao neke posebne ip brojeve u konekciji?
I da li si `potrefio` pravu (tvoju) mrezu. Mozda windows pokusava kod komsije na mrezu da se nakaci? :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs