Postovani forumasi, imam problem sledeci: Naime, sve je funkcionisalo ok, imam wifi router, i laptop. Na podesavanjima je bio namesten wpa2 kljuc. Posto nisam mogao smartfonom da se povezem, udjem u podesavanja rutera i stavim wpa kljuc. Vidim nece telefon, al nece ni laptop sada. Vratim na wpa2, opet nece laptop. Sta je problem, tj sta je resenje? Nadam se da sam dobro objasnio svoj problem. Unapred hvala na predlozima! :(
To sam dobio od provajdera ovde u Nemackoj, to mi je i adsl modem i router valjda. Sad sam na njega nakacen preko LAN. Ali Wlan nece. Vidi ga laptop, ali pise neki problem sa povezivanjem. Ali ne razumem, opet sam vratio na prvobitno stanje, na wpa2... pffff
resetuj ruter na fabrička podešavanja.Imaš obično pozadi ili on/off dugme ili jednu malu kurcobocu(rupicu) u koju gurneš čačkalicu i slično.Pritisneš dugmence unutra i držiš jedno 10 sekundi, i onda će biti resetovan na default. Uvek možeš da pozoveš i beskorisni(korisnički) centar provajdera.
probaj da ga resetuješ, onda uđi u podešavanja i stavi wizard ako ima da automatski podesi parametre konekcije za LAN.Wireless posle sam podesi bez WPA ili WEP enkripcije, i samo stavi MAC filtere kao što sam ti već naveo gore.
Ako ni onda ne bude radilo, kontaktiraj podršku provajdera i rešiće ti problem.Mada sam 99% siguran da ćeš sam rešiti, nije to neka nauka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.