frekvencija za interferenciju sa ostalim uređajima. Mada recimo 2,4Ghz bežični uređaji imaju nešto bolji domet od onih koji rade na 5Ghz.
Skoro sam ja kačio temu i umesto osnovne antene od 5dBi, turio sam od 8dBi i sada imam konstantan signal od dve crte kroz dve ploče na terasi, naspram jedne crte i nemanja interneta 99% provedenog vremena na istoj. support normality
:: frekvencija za interferenciju sa ostalim uređajima. Mada recimo 2,4Ghz bežični uređaji imaju nešto bolji domet od onih koji rade na 5Ghz. :: :: Skoro sam ja kačio temu i umesto osnovne antene od 5dBi, turio sam od 8dBi i sada imam konstantan signal od dve crte kroz dve ploče na terasi, naspram jedne crte i nemanja interneta 99% provedenog vremena na istoj :: support normalit :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.