Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
deljenje preko wlana
STRANA 1 OD 1
nisque deljenje preko wlana 15.03.2012. 20:42 T44756

status: user
broj poruka: 1060
e ljudi, kako ovo da odradim a da radi kako treba? postavka je sledeća, u kući jednoj je tp linkov wifi ruter, i na njega se kače dva laptopa. u drugoj kući je edimax koji radi kao ripiter, i na njega se kači desktop. e sad, sa desktopa mogu da se zakačim na oba laptopa i da kopiram, šta već. međutim, ni sa jednog laptopa ne mogu da se zakačim na desktop, uvek mi iskoči obaveštenje o buđavim privilegijama. desk i jedan lap voze 7icu, jedan lapić xp. svi su u homegrupi. folderi šerovani i sve podešeno da može da se deli, ali bre neće... KAKO?
hvala...

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
p4YS3r obavezno proveri 16.03.2012. 23:39 #406670

status: user
broj poruka: 66

da li ti je iskljuchena opcija u onom advanced sharing ..... ne znam kako se zove komp mi je na shvedskom.. evo ti screenshot

http://img210.imageshack.us/img210/5396/proveriti.jpg

mislim da je to to.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs