Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Srbija....
STRANA 1 OD 1
kuglice Srbija.... 29.02.2012. 18:45 T44433

status: user
broj poruka: 391
I tako....haha SHaLa
Radim u opstini kao matica,iz statusa obicnog uglednog roba maticara imam sansu da se `postavim` na mesto predsednika sindikata,jedini sam koji je isao kao ludak da prikupljam potpise ili ti 1/3 da bi odrzali sastanak da smenimo sadasnjeg a narod je ionako besan jer su nam smanjili plate 4000,izjavili za b92 i sl. da nisu smanjili,+su sebi dobili 13.000 :) loodilo kao prvi iznad mene koji sam visi referent (ono sto Pantic nikako da dogura) ima duplo vecu platu heheh....
E sad naravucenije svega,pojavilo se jos kandidata za to mesko kada sam ja sam odgiljao ceo posao samoinicijativno.....ima i krupnih likova.
Nisam ni u jednoj stranci ali mo je sada bash potrebna,u Valjevu mi je jedina solucija SPS jer su iole normalni a kleo sam ih............
Da li se vratiti i uclaniti se u SPS i pored svega sto sam pre svega mislio o njima a i rekao.........?????????
Admini imajte milosti cekajte da vidim barem 2 kom :)))))))))))))))))
Napeto je kao na nosi >>>.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladapsd Re: 29.02.2012. 18:49 #402963

broj poruka: 1009
Ja sam inace totalno apoliticna licnost al kolko vidim (bar u SD-u) da se SPS jedini kolko tolko zalaze za svoje clanove, za razliku od DS koji ih se sete samo kad treba da plate clanarinu i pred glasanje

kuglice ........ 29.02.2012. 18:52 #402964

Ma i ja sam apoliticna :) salim se apolitican i tako vec 29 god ali ako sam ikada imao potrebe to je sada :) pa ne znam da li da def udjem u to sranje ili da probam na suvo :)
Lug e baš lepo 29.02.2012. 19:08 #402971

broj poruka: 993
zalažu se za voje članove. daklem vole jedni druge a ostale ko hebe. druže kuglice, najbolje je da se ne opredeljuješ. više će te mrzeti. ako ti to ne smeta, možeš svima da daješ moralnu podršku, jer na kraju programi su im skoro identični u onome za šta se kao baš zalažu. ekonomski prosperitet, opšti boljitak na svim nivoima, i sve tako nešto što obavezno prati kontinuirano smanjenje kupovne moći stanovništva. bitno da se oni `zalažu` za svoje članove!? batali to, druže, mada ne moraš decidno. eto, glumi simpatizera, neka misle da im veruješ.

edit: onda samo na suvo!

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

codeus ... 29.02.2012. 20:16 #402979

broj poruka: 4054

BUDI SVOJ .. nedaj dupe

da se nebi trljao po grudima .. bol u guzi ce da prodje ali u dusi nikada :)
kuglice Sve je to tako... 29.02.2012. 20:24 #402981

ali bi mi se lepo otvorila vrata,mozda bi uspeo da odem na vrh sindikata a onda me boli qrc :) ne znam nisam pametan...

codeus ... 29.02.2012. 20:33 #402985

broj poruka: 4054

neznam ja sam van svih tih sistema .. totalni outcast .. paralelni svet

zar sindikalisti nebi trebalo da su van stranaka ? ... znam da je glupo jer je kod nas clanska karta potrebna i za posao cistacice :)

ali recimo ovako primer iz moje blizine ... drugarca je radila u skloli za decu sa posebnim potrebama .. i prosle godine je ministar obrazovanja naredio smanjenje radnika i devojka je kao najmladji clan kolektiva dobila otkaz !!
obisla je sve osnovne skole u gradu i svi su je oterali u pm .. e onda je otisla odmah u DS i uclanila se .. dobila je zadatak da u svojoj zgradi skuplja potpise i sl stvar .. stampa im spiskove na svom stampacu .. i tako jedno 2 meseca .. e onda se pozalila glavesinama (politicki je nekorektno da kazem ime :) ) kako su je u svim skolama isterali .. like je okrenuo broj jedne od skola gde je direktor clan DS-a .. i devojka je dobila posao za 30sekundi .. radi vec godinu ipo ..

vristao sam od smeha .. ali mi je drago sto ima posao ..
sSHarK @kuglice 29.02.2012. 21:06 #402991

broj poruka: 990

Pa, `de moj PC VAljevac da bude u problemu, #@^*$%! mu tetris?!

- pasaž preko puta opštine, na pauzi traži vlasnika, idemo kod mertza na kafu i rešen problem...

Tužilac -> Poternica -> KaFez
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Lug baš bez veze, 29.02.2012. 21:27 #402995

broj poruka: 993
a ja verov`o da se bar SPS bori neku socijalnu pravdu, za sve. kad ono, samo za svoje članove. pitam se kad bi se svi podanici učlanili u neku od stranaka koje su na vlasti, da li to znači da bi se odmah našla uhlebljena za sve!? ili samo za neke? ako samo za neke,to mi liči na neku diskriminaciju, kao da su neki jednakiji od onih sa kojima su isti.kude će ostali!?

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

DmasteRNo1 ...kao da su neki jednakiji od onih sa kojima su isti. 29.02.2012. 23:03 #403022

broj poruka: 6101
Otkud ti tako nešto pade na pamet?! Baš se pitam?! Pa još u zemlji Srbiji.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

MaliAbner Adekvatna sobica... 01.03.2012. 10:11 #403146

broj poruka: 7769
Umrežavanje i mrežna oprema...

Nema sta, vezi se, vezacu se...

Sta reci proslo skoro 70 godina od dolaska `krasnih` na vlast a oni dalje razmisljaju o DVA svedoka i kako da zajebu sistem i ne rade nista...

Oj Srbijo medju balvanima...

Tomato Republic Of Serbia !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs