HItno ljudi! Treba mi preporuka za wireless karticu i ruter (moze sa adsl a moze i bez)
STRANA 1 OD 1
stefan989
HItno ljudi! Treba mi preporuka za wireless karticu i ruter (moze sa adsl a moze i bez)
15.02.2012. 13:47
T43252
status: user broj poruka: 266
Treba mi brza wireless kartica sa antenicom koju bih mogao da zamenim za jacu npr. A i treba mi dobar ruter sa 150mb/s i preko i antenicom ili antenicama. moze zajedno do 50,60e.Hvala.
Ako ces PCI wireless karticu uzmi TP LINK 651G, veoma je dobra i ima sve sto treba... A mzd je bolje da uzmesh na USB kod koje moze da se skida antenica...
:: Ako ces PCI wireless karticu uzmi TP LINK 651G, veoma je dobra i ima sve sto treba... A mzd je bolje da uzmesh na USB kod koje moze da se skida antenica... :: ::
Re: HItno ljudi! Treba mi preporuka za wireless karticu i ruter (moze sa adsl a moze i bez)
15.02.2012. 15:02
status: user broj poruka: 6083
Imam ja novu usb wifi kartu koja ujedno moze da se ponasa i kao ruter, 500mW je, 802.11n/g/b sa skidajucom 5dBi antenom. Ako te interesuje, javi na mail.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Treba mi brza wireless kartica sa antenicom koju bih mogao da zamenim za jacu npr. A i treba mi dobar ruter sa 150mb/s i preko i antenicom ili antenicama. moze zajedno do 50,60e.Hvala ::
#seerauber - gledao sam tu usb karticu i najverovatnije cu nju i uzeti . A ruter bi mi trebao za 2,3 kompa. Hoce li to biti dovoljno?
#imarkovic - vec imam tu 422 i baguje mi win zbog nje, stalno mi blorika resetuje se, a kad ubacim komsijinu radi bez problema pa zato i menjam. A ovaj ruter TD-W8901G sad dobio od Poste uz adsl i ja bih nesto jace i brze jer bismo share-ovali sve (jbg zbog ove situacije sa skidanjem i to, prinudjen sam da umrezim komsije pa da se snalazimo :D) tj. umrezili se i da to radi bez problema.
#plamen - moram na usb zato sto mi je pci popunjen.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.