od starta je imao nekih sitnih problema...wep2 nikako nije funcionisao, povremeno se zaglupljivao...itd itd itd...
sta kupiti za pokrivanje stana...80-tak kvadrata a ne hraniti komsije...net je kablovski ( j45 interfejs), trebaju mi 3 lan-a + wirless makar 150MBps...da je po vasem iskustvu stabilan i da ne ludi na vrucinu...ako moze neki predlog do 4K
pozdrav svima
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
User se zove Zooro, i valja nove rutere iz Švabije po smešnim cenama.Pola bencha koristi njegove rutere, ja sam kupio pre mesec dana Netgear sa 3 interne antene, full N standard, 300Mbs,... za 2200 dinara.Nemaju garanciju ali su novi i provereni.Imao je tada i novi model Netgear sa 7 internih antena za 2700 dindži. Potraži ga na bench forumu.Ako ga ne nađeš, poslaću ti ja broj.Gre`ota da daš 3-4000 za slabiji ruter u radnji.Ovaj koji sam ja uzeo je 60e u radnji.
ako ti nije problem posalji mi kontakt na P.M.....u napred hvala
**************** DELL INSPIRON N7110 I7 -2GHz 6 GB RAM Nvidia M525 17.3 led... genuine W7 home premium 64 bit
:: User se zove Zooro, i valja nove rutere iz Švabije po smešnim cenama.Pola bencha koristi njegove rutere, ja sam kupio pre mesec dana Netgear sa 3 interne antene, full N standard, 300Mbs,... za 2200 dinara.Nemaju garanciju ali su novi i provereni.Imao je tada i novi model Netgear sa 7 internih antena za 2700 dindži :: Potraži ga na bench forumu.Ako ga ne nađeš, poslaću ti ja broj.Gre`ota da daš 3-4000 za slabiji ruter u radnji.Ovaj koji sam ja uzeo je 60e u radnji :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
daj i meni kontakt na mail, da uzmem i ja nesto pristojno kada je vec tako zanimljiva cena :) wr340g mi obavlja posao, hteo da kupim jos 1 za burazere, a ovako uzmem sebi netgear a ovo njima da uvalim :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.