Pozdrav svima. Razmisljam se da uzmem od drugara Planet ADW-4401 ADSL ruter. E sad, ja ga ne bih koristio kao klasican ADSL ruter vec bi mi on sluzio kao AP ili ako je ikako moguce kao obican wifi ruter. On bi signal dobijao preko LAN kabla i onda bih tako hteo da share-ujem net po kuci sa drugim laptopom..
Da li je to moguce sa ovim ADSL ruterom i da li je to uopste moguce sa ADSL ruterom??
Drugar me ubedjuje da moze ali koliko znam, ADSL ruter dobija signal za wifi preko telefonskog kabla i jedino je tako moguce. Nisam cuo da moze da se prikljuci LAN kabl na njega i onda da on taj signal dalje salje preko wifi-ja..
Imam Net sa wifi Orion-a. E sad,imam lan konekciju koju bih hteo da share-ujem da bi imao nat na laptopu. Drugar me ubedjuje da taj lan kabl mogu da ukljucim u taj adsl ruter i da on moze da radi kao wifi ruter. sto je po meni nemoguce. ADSL ruter sluzi da bi signal koji dobije preko telefonskog kabla dalje slao kao wifi ruter, sto ne vazi za signal za LAN kabl (znaci ako na tom kablu imam konekciju za net, ne mogu da ga ukljucim u ADSL ruter i da se on ponasa kao klasican WIFI ruter). Nikako da ga ubedim..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.