Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Pirelli Discus DRG A226G drugi put
STRANA 1 OD 1
damirkic Pirelli Discus DRG A226G drugi put 24.01.2012. 19:05 T42805

status: user
broj poruka: 342
Profesionalci koji znaju ili ih imaju (eto i rime) :-)

1. Da li se ovom cudu moze preko menija ograniciti protok interneta preko LAN portova. Znaci delim internet na 2-3 racunara i hocu da svakom ide maksimalno 100 kb/s od mojih 400 kb/s koliko mi je net.

2. Da li se na onom USB hostu moze deliti stampac kao print server a da ne mora da podrzava Description language (PostScript ili PCL).

3. Da li ima stabilan link odnosno da ne puca konekcija bez razloga i da li wireless takodje daje punu brzinu interneta i u okviru mreze i da li nesto na njemu baguje odnosno kako se pokazao? Kvalitetan uredjaj kao Dlink, USR, Linksys ili ne?

4. Je li se moze uflesovati noviji bios u njega bez posledica da nesto zeznem?

5. Da li moze da radi kao client odnosno da primi WAN preko LAN od kablovskog modema i dalje salje normalno?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
IceCream re 25.01.2012. 18:21 #393606

status: user
broj poruka: 791
1. mislim da nemoze i ako moze to je nedovoljno da bi sve radilo kao podmazano za deljenje neta treba nesto poput Mikrotika
2. trebalo bi da moze i na Usb-u i preko Lan-a
3.pucanje konekcije ponajmanje zavisi od modema(ako je ispravan) a Pirelli ocitava vece SNR margine recimo od Tp-linka ,
wireles podleze svojim standardima (prepreke,frekvencija pa i razdaljina) ja ga ne koristim direktno sa Pirelija ali mislim da radi besprekorno
4.nema potrebe za novim softverom
5. neko rece bas ovde da moze i ta varijanta jer se lan i wifi nalaze u bridgu po difoltu (a i logicno je) znaci bocnes net u lan i radi ti kao wireles ruter

zaboravio si da pitas bitniju stvar za tebe, kako da otvoris port 2 i 3

elem tebra gde si ti nakacen na net ,ako je ADSL u pitanju onda svaka cast provajderu mislim 400kb/s u ovo doba a ti bi jos da ga delis
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs