Ako je to isti onaj koji ima i ja neces naci driver-e jer ne postoje.Ima ih samo za vistu a za sedmicu ne.Spasi se muka i poverzi ga direks preko mrezne.Btw meni je kopernikus provajder,ali mislim da su isti modeli modema u pitanju.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: :: Imam sbb-ov modem spc2100 problem je sto nema na cd-u drajver za win 7 :: Ako neko moze da nabavi molim Vas da mi postavite link. Hvala
Sve zavisi valda i od samog sistema, win7 nekada prihvati drivere za modem, a nekada ne. Iz device menagera mu daj da updatuje drivere, pa mu daj putanju do cd-a, po mom iskustvu, u vecini slucajeva radi, ali opet nekada zna da ima problema. Pozdrav
Stvar je utome sto mi je jedan komp prikljucen na lan sa modema a moze i da radi preko usb-a kojeg ocu da prikljucim na drugi komp a da nemoram da kupim ruter.
po stoti put, modem ne moze da deli 2 konekcije (LAN+USB), vec samo jednu ili drugu. a zasto nisi probao taj drajver za vistu da instaliras rucno na sedmici?
:: :: :: :: Stvar je utome sto mi je jedan komp prikljucen na lan sa modema a moze i da radi preko usb-a kojeg ocu da prikljucim na drugi komp a da nemoram da kupim ruter.
ok, nece, nadam se da si dobro probao, uglavnom to nije ni bitno, jer kao sto kolege kazu, stavi ga na LAN na tom jednom kompu i posle njega mora da ima router ako hoces za vise konekcija i to ti je to, zaboravi na USB
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.