Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Wifi Router sa Usb
STRANA 1 OD 1
milannnnn Wifi Router sa Usb 12.01.2012. 13:16 T42542

status: user
broj poruka: 5
Zdravo. Posto sam nedavno uveo Sbb internet, i posto sam dobio samo modem bez routera, interesuje me da li imate neke preporuke koji routeri dobro rade sa SBB kablovskim internetom?

Elem, posto mi stan nije preterano velik (50 m^2)i, router ne mora da ima jak signal, mislim da ce neki obicniji raditi posao.

Valjalo bi da router ima sledece stvari: 802.11 b/g/n i USB koji podrzava eksterni HDD.

Sto se cene tice, sto manja to bolja :)

Unapred se zahvaljujem na svakom predlogu .)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Vidi na oglasima na Benchu... 12.01.2012. 14:36 #390636

broj poruka: 3241
user Zooro prodaje nove rutere iz švabije po extra cenama.Ima uvek par komada na lageru, ja sam pre neki dan kupio od njega netgear-ov sa 3 interne antene i N standardom (koji košta 60e u radnji) za 2200 dinara.Tada je imao još 2 komada nekih sa 7 internih antena i N standardom za 2700 dinara.
Dosta ljudi je uzelo od njega rutere i svi ga hvale.Mislim da ćeš kod njega naći takav ruter mnogo jeftinije nego u radnji.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

milannnnn Odgovor 12.01.2012. 15:02 #390647

broj poruka: 5
Hvala.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs