Ovako, imam dva kompa, na jednom je win 7 x64, a na drugom je XP SP3 E sad, ja sam ih fizicki povezao i dodelio im IP adrese (192.168.0.1 i 192.168.0.2) i sa ovog gde je win7 mogu da vidim drugi, i sve regularno, a sa ovog gde je XP mogu da vidim, ali mi drazi password (koji nikad nisam ni stavljao). Sad, zna li iko kako da resim ovaj problem, da budu kompletno umrezeni?
Na kompu na kom je W7 ides u Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings I onda ugasis password protected sharing.
Nece i nece, opet isto, sve sam odradio k`o sto ste rekli, i dalje mi trazi username i pass na PC sa win XP. Ja nikakvu sifru nisam ni stavljao, nista nisam dirao, jedino stavio na off na password protected sharing ko sto ste rekli
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.